вівторок, квітня 19

Готуємося до Паски






Цього року буду пекти паску за минулорічним рецептом, бо вона була дуже смачна. Рецепт розрахований на 3 паски середнього розміру і його ви можете знайти за цим посиланням.

Інші рецепти паски за цим і ось цим посиланнями. З білків, що залишилися після випікання пасок, печемо бісквіт на білках.

Також будемо вудити ковбасу, рецепт тут і скумбрію.

Планую спекти бісквітний торт зі сметанковим кремом та полуницями або крухкий пляцок з ревеню.

Запечу м'ясо та зроблю якийсь салат.

І обов'язково поїду на Великодні гаївки у Шевченківський гай :)

2 коментарі:

  1. Доброго дня! А якщо спекти бісквіт на білках,з додаванням какао і на його основі зробити Шварцвальдський торт? Як вважаєте,вийде щось гідне?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я би так не робила :) Тому що бісквіт на білках дуже ніжний, м'який, а коржі Шварцвальдського торта, це хоч і бісквіт, але вони інші, міцніші так би мовити, вони витримують вагу крему і вишні.

      Видалити