Різдвяна вечеря
На Святу вечерю готуємо лише пісні страви.
Основна страва різдвяного столу - кутя. Пшеницю варимо напередодні або з самого ранку в день Вечері.
Ліпимо вареники просто з картоплею або картоплею і грибами чи відвареною квашеною капустою або з відвареною квашеною капустою і гречкою.
Готуємо голубці з картоплею або кукурудзяною крупою. Подаємо з грибною підливою.
Маринуємо оселедець за 2-3 дні до Вечері.
Печемо медівник з ароматного натурального меду, теж напередодні. Можна спробувати спекти дуже смачний маківник.
Ну і звичайно робимо пампухи!!!
Варимо узвар з сушених яблук, груш, слив. Як вистигне, додаємо мед, цукор за смаком та видушуємо сік лимона.
Готуємо голубці з картоплею або кукурудзяною крупою. Подаємо з грибною підливою.
Маринуємо оселедець за 2-3 дні до Вечері.
Печемо медівник з ароматного натурального меду, теж напередодні. Можна спробувати спекти дуже смачний маківник.
Ну і звичайно робимо пампухи!!!
Варимо узвар з сушених яблук, груш, слив. Як вистигне, додаємо мед, цукор за смаком та видушуємо сік лимона.
Немає коментарів:
Дописати коментар