неділю, березня 6

Простий рецепт сирника

Сирник - мій улюблений пляцок. Готувати його зовсім не складно, лише трохи довго :) Але головне - мати добрий рецепт! Сирник треба пекти тільки з домашнього сиру, що зараз вже не проблема, бо весна, і на базарі продають багато сиру. І сирник обов'язково повинен бути високий!

Пропоную випробуваний рецепт сирника.


Для тіста:
  • 2 жовтки
  • 3 ст.л. цукру
  • 100 г м'якого масла
  • 1 ч.л. порошку до печива
  • 1 ст.л. сметани
  • борошно 1 скл.
Розтерти жовтки з цукром, додати масло, сметану і просіяне борошно з порошком до печива, замісити вільне м'яке тісто, розподілити його по формі з високими бортами, у якій будете пекти сирник, і поставити в холодильник. Тим часом готуємо сир.

Для сиру:
  • 1,5 кг сиру
  • 250 г м'якого масла
  • 8 яєць
  • 1,5 скл. цукру
  • сік і цедра одного лимона
  • 2 ст.л. манки
  • 2 ст.л. крохмалю
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • родзинки, курага
Змолоти сир на м'ясорубці з дрібними вічками. Запарити родзинки і курагу кип'ятком. Жовтки збити з половиною цукру, білки - з другою половиною цукру і ванільним цукром. 
У сир додати м'яке масло, манку, крохмаль, сік і цедру 1 лимона, жовтки; добре відтиснені з води родзинки і курагу, все добре вимішати. Потім додати білки і акуратно перемішати рухами зверху вниз, викласти на тісто. Пекти при 190 гр. у попередньо розігрітій духовці приблизно 1 год - 1 год 15 хв. Вийняти і дати вистигнути в формі, а вже потім нарізати.

Цей рецепт можна змінювати за власним смаком. Якщо сир кислуватий, то додати 2 скл.цукру. Можна замість крохмалю додати пакетик пудингу. Можна між тістом і сиром покласти мак розтертий з цукром або насипати шар какао. Добре полити спечений сирник шоколадною помадкою або подати з вишнями у власному соці.
Смачного!  

171 коментар:

  1. На сьогоднішній день цей рецепт переглянули 1541 раз. Він абсолютний лідер серед моїх рецептів.

    Люди, напишіть чи вам сподобався цей сирник, а то всі читають, а ніхто відгук не залишить.

    Може є якісь питання? Незрозумілі моменти?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже смачний сирник, всім моїм сподобався :)
      Дякую за рецепт!

      Видалити
    2. сирник просто смачнющий.... тільки я пекла без тіста, лише сам сир... дуже ніжний і такий "мокринький", як я люблю....

      Видалити
    3. дуже добре :) печіть на здоров'я

      Видалити
    4. дуже смачний сирник!! вийшов суперово!))

      Видалити
    5. пекла по Вашому рецепту,получився з першого разу гарний і смачний!!!

      Видалити
    6. сирник супер дякую за рецептик

      Видалити
    7. Дуже багато сирника - ціла бляшка для духовки, смачний,ситний,зверху прикрасила ягідками по сезону і залила ЖЕЛЕ для торту.

      Видалити
    8. Пекла сирник перший раз, вдався чудово. Всім рекомендую. Дякую!

      Видалити
    9. Доброго вечора! Цей сирник печу понад 35 років! Тільки манку не кладу( тільки картопляяний крохмаль). А до тіста додаю 2 ложки какао. Роблю кульки і в морозильну камеру! А потім на терку! Визодить супер! Дуже дякую Вам за чудові рецепти!!! ще не пекла. переглянула. Завтра буду пекти хліб за Вашим рецептом! З повагою, Таліяя

      Видалити
    10. Дякую .дуже смачно!

      Видалити
    11. Дуже смачний сирник!!!пекла ,печу і буду пекти завжди!!дякую за такий чудовий рецепт!))

      Видалити
    12. СИРНИК ПРОСТО ЧУДОВИЙ!!!ПЕЧУ ЗАВЖДИ І БУДУ ПЕКТИ!!!ДЯКУЮ!

      Видалити
    13. Шикарний сирник!!! Дуже дякую за рецепт

      Видалити
    14. Люблю дуже сирники, але не завжди вдаються такими, як у рецепті. Ваш рецепт чудовий і апробований, бачу, багатьма. І в мене теж вдався з першого разу: такий, як на фото, а ще, що головне, ДУЖЕ смачний і соковитий. Просто супер! Дякую!

      Видалити
    15. На здоров'я, Світлана!

      Видалити
    16. пекла сырник впервые. Огромное спасибо за рецепт! Переживала - продукты ведь дорогие... А получилось просто великолепно! Ещё раз большое спасибо!

      Видалити
    17. Точно такий ситник пекла моя мама.мами вже нема, і я не могла ніде знайти рецепт. Дякую Вам!!! Ви повернули мене у дитинство.🌷🌷🌷

      Видалити
  2. Привіт
    Дуже дякую за рецепт.
    Скажи, будь ласка, скільки потрібно борошна для тіста?

    ВідповістиВидалити
  3. Борошна до тіста потрібно трошки більше ніж склянку.
    Кажу приблизно, бо завжди додаю борошно поступово, вимішуючи до потрібної консистенції, у даному випадку має вийти кулька тіста однорідна, м'яка і вона не повинна липнути до рук.
    Коли наступного разу буду пекти цей сирник, виміряю кількість борошна і допишу в рецепт.

    ВідповістиВидалити
  4. Дууууууууже класний сирник і дууууууже смачний!))) Дякую ;) Всім раджу!

    ВідповістиВидалити
  5. На здоров'я! Печіть частіше і насолоджуйтеся справжнім сирником :))

    ВідповістиВидалити
  6. Привіт! Довго шукала рецепт сирника,зупинилась саме на Вашому.Буду сьогодні пекти, надіюсь він в мене получиться =)

    ВідповістиВидалити
  7. якісні продукти + натхнення і все вийде :))

    ВідповістиВидалити
  8. Сьогодні пекла сирник. Борошна для тіста треба взяти 1 скл. об'ємом 250 мл.

    ВідповістиВидалити
  9. Дуже дякую за рецепт! Все вийшло суперово!!!

    ВідповістиВидалити
  10. дякую за рецепт,дуже смачний!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  11. На здоров'я! Печіть із задоволенням :)

    ВідповістиВидалити
  12. Дуже гарний рецепт-сирник вдався!Зробила на півпорції продуктів...Велике дякую!

    ВідповістиВидалити
  13. На здоров'я. Я теж вчора робила на пів-порції. Вже майже весь з'їли :)

    ВідповістиВидалити
  14. Дужжеее смачний сирник!!!!Сьогодні пекли , сьогодні і з"їли!!!

    ВідповістиВидалити
  15. :) це тому, що він ну дуже смачний!

    ВідповістиВидалити
  16. Сьогодні якраз перший раз буду пекти сирник і вибрала саме Ваш рецепт :)
    Дякую!

    ВідповістиВидалити
  17. Дякую за довіру. Мені дуже приємно :) І смачного, Вам!

    ВідповістиВидалити
  18. Цей сирник розрахований на яку форму?Напишіть розміри.
    Буду пекти сирник вперше)

    ВідповістиВидалити
  19. Я печу в круглій формі діаметром 26 см. Виходить такий як на фото, приблизна висота 6,5 см.

    ВідповістиВидалити
  20. Перший раз мені вдався сирник!!!Ура!!Дуже дякую за рецепт!!!

    ВідповістиВидалити
  21. дякую за рицепт! запишу собі в гнижку рецептів,дуже смачно

    ВідповістиВидалити
  22. Дуже задоволена сирником.Рецепт супер! Получився. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  23. Дуже смачний сирник!!!Вперше спробувала спекти сирник і мені вдалося вся сім'я задоволена,смакували з апетитом.Правда замість крохмалю додала пудинг "карамель"....Дякую за рецепт!!!!

    ВідповістиВидалити
  24. На здоров'я! Печіть із задоволенням!

    ВідповістиВидалити
  25. Дякую!!! Все вдалося!!!

    ВідповістиВидалити
  26. а сирник то смачний

    ВідповістиВидалити
  27. сьогодні буду пекти сирник. бо маю дуже багато сира. хоча пекти зовсім не умію у мене завжди все розвалюється.

    ВідповістиВидалити
  28. в багатьох людей, які пекли за цим рецептом, все вийшло :)

    ВідповістиВидалити
  29. Я люблю тісто без сметани, якщо з сметаною воно виглядає як мокре. Я в сир також даю або 2 ст.л. манки або крохмалу, але не те і друге.А так все супер

    ВідповістиВидалити
  30. Сьогодні пекла, зараз стигне, але я мабуть забагато змастила маргариною, бо по краях видно жир і він трохи у мене рухається, не знаю причину, мож через мак? я його дала між двома шарами сиру..? як вистигне і полию шоколадом, тоді напищу ще раз відгук:)

    ВідповістиВидалити
  31. ніколи не пекла сирник з маком посередині. навіть не уявляю чи добре він пропечеться.

    ВідповістиВидалити
  32. доповнюю свій коментар: виймати сирник з формочки найкраще на другий день, щоб він нормально всівся і застиг у холодильнику, а з маком вийшло ще смачніше! Мені сподобалося!:)

    ВідповістиВидалити
  33. Сирник, спечений за моїм рецептом,можна виймати з форми за годину, коли він вистигне, одразу нарізати і подавати.

    ВідповістиВидалити
  34. Теж люблю сирники, хочу спробувати рецепт.
    Є запитання: яку роль відіграє крохмаль і який сир брати, сухий?
    Можливо ви знаєте як приготувати справжній домашній сир в домашніх умовах... тоді з нетерпінням чекаю на ваш рецепт!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. коли молоко скислось тоді банку з кислим молоком кладете в каструлю з водою і ставите на гас но малий і відігріваєте до поки не відділиться сир має бути тіпа таких порізів а тоді забираєте нехай остиває і викидуєте на друшляк

      Видалити
  35. Крохмаль забирає зайву вологу з сирника, робить масу однорідною. Сир не треба брати сухий, перегрітий, бо будуть відчуватися крупинки, а це дуже несмачно. Сир має бути в міру мокрий, такий вершковий, м'який.

    Теоретично я знаю, як відігрівати сир, бачила як це робить мій дядько, який тримає корову, але я сама ніколи цього не робила. У відігріванні сиру основний момент - це вчасно зняти каструлю з вогню, не доводячи до кипіння, щоб сир не перегрівся. То є справа постійної практики. З часом безпомилково вгадуєш момент.

    На мою думку найсмачніший сир тоді, коли свіжа грудка сиру не розпадається, вона м'яка, і її можна нарізати ножем на пластинки і покласти на канапку до прикладу. От з сиру такої консистенції я найбільше люблю пекти сирник, робити сирнички, салат...

    ВідповістиВидалити
  36. Дякую за відповідь! Надіюсь у мене все вийде, рецепт зрозумілий і на картинці сирник теж виглядає дуже смачно...

    ВідповістиВидалити
  37. Я думаю, що у вас все вийде, бо рецепт не є складний. А картинку доречі мені треба змінити, бо вона вже дуже старенька :)

    ВідповістиВидалити
  38. Дякую за файний перепис сирника:),спробувала сьогодні,-дуже смачний!Робила половину порції,бо замало було сиру.
    Раджу всім спробувати,сирник виходить надзвичайно пухкий і добрий:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Печіть на здоров'я! І дякую за гарні слова. Мені приємно :)

      Видалити
    2. В мене вийшов трішки вогкий в середині,але в цілому класний...дяку за рецепт.

      Видалити
    3. Можливо сир був занадто вогкий. Наступного разу відтисніть його сильніше.

      Видалити
    4. Правда дуже смачний сирник

      Видалити
  39. [url=http://smiles.33bru.com/smile.177208.html][img]http://s20.rimg.info/09df5d48e0f92dab0845cf936441e507.gif[/img][/url]
    Ваша сторіночка,-супер!
    Дякую за чудові рецепти!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сирник просто суперський, сама пекла і всім раджу! )))

      Видалити
    2. Дякую за похвалу :) Я теж всім раджу його пекти :)

      Видалити
    3. дякую дуже! печю не один рік за вашим рецептом. лиш у мене трошки тісто пригорае (погана духовка лиш знизу пече)

      Видалити
  40. вот запхав у духовку)
    чекаю на результат
    доречі мій перший пляцок)))

    ВідповістиВидалити
  41. А скільки часу печете сирник в духовці?...

    ВідповістиВидалити
  42. В рецепті написано. 1 год - 1 год 15хв.

    ВідповістиВидалити
  43. Щиро дякую за рецепт!
    Мушу сказати, що я не дуже досвідчена господиня, але цей сирник мені вдався. Знаєте, це дуже приємно, коли "дебютною" стравою не соромно й пригостити! :)

    ВідповістиВидалити
  44. Вітаю з вдалим дебютом! Печіть частіше.

    ВідповістиВидалити
  45. заглянула в інтернет спеціально за рецептом сирника,зупинилась на вашому,йду пекти,потім поділюсь результатом.

    ВідповістиВидалити
  46. сирник смачний,гарно вдається.

    ВідповістиВидалити
  47. Фантастика, в пошуку набрала "сирник рецепт" - і о чудо "прості рецепти " на 1- шому місці. Ото популярність блога! Мене переповнює... Зараз буду пекти сирник.

    ВідповістиВидалити
  48. То не чудо :) То просто файний рецепт!

    ВідповістиВидалити
  49. Сирник вдався ідеально.Дуже смачний:)
    Щиро дякую за рецепт!!!

    ВідповістиВидалити
  50. Печіть на здоров'я! Тішуся, що вам сподобався сирник :)

    ВідповістиВидалити
  51. Начиталась відгуків про сирник і вже хочу спекти!!!!Завтра спечу і відзвітуюсь.Буду пекти вперше надіюсь все вийде!?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У всіх вийшло і у вас вийде :) Треба старатися і результат буде позитивний.

      Видалити
  52. Вперше пробувала пекти сирник і вибрала Ваш рецепт. Вийшов просто чудовий - мнямка! Дуже дякую за рецепт і детальний опис приготування!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На здоров'я! Я дуже рада, що сирник вам вдався з першого разу.
      Печіть частіше :)

      Видалити
  53. ДО ТІСТА ДОБАВИЛА КАКАО

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. вийшло шоколадне тісто?
      ось тут рецепт тіста з какао для сирника http://prostirecepty.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html

      Видалити
  54. СИРНИК ПОЛУЧИВСЯ СМАЧНЮЩИЙ!ШОКОЛАНИЙ КОРЖ І ЗВЕРХУ ШОКОЛАДНА ПОМАДКА!ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ!

    ВідповістиВидалити
  55. Сирник за Вашим рецептом найсмачніший з усіх, які я куштувала) Дякую)Тепер тільки він)

    ВідповістиВидалити
  56. Ми з мамою вперше пекли сирник. Вибрали Ваш рецепт. Вийшло смачно! ДУЖЕ дякуєм за рецепт!
    Але після того як сирник вийняли з духовки він був високим, а як трошки постояв, то середина трохи запалась (зменшилась висота сирника). Підкажіть будь-ласка, чи так має бути чи ми щось зробили неправильно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В мене також западає середина сирника, навіть на цьому фото видно, що він запався.
      для мене це не критично :)

      Видалити
  57. Доброго дня!
    В мене сирник в духовці так гарно виріс, що я не могла намилуватися.
    Але як я вийняла то він осів вдвічі. Не перший раз печу і ще ніколи так сильно не осідав.
    Як Ви думаєте, що треба робити щоб не сильно осідав?
    Дякую

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я думаю, що треба брати сухіший сир, нежирний, а також добре його відтиснути. Тоді напевно сирник не буде так сильно опадати, бо він не підніметься, коли маса буде сухіша.

      Видалити
  58. Дякую за рецепт!! надіюся получиться класний сирничок!!! якраз поставила пекти......тільки чую вже потрошечки поченає капати...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. якщо починає капати, то сир був занадто мокрий, наступного разу відтисніть його краще.

      Видалити
  59. Запашок на всю хату...дуже класний вийшов.....якраз остиває....

    ВідповістиВидалити
  60. сир сухий був а от коли білки додала то трошки зрід....нічого 5 хвилин покапав і запікся....навіть смачніший такий нармальненький не сухий.....мені дуже сподобався!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. То супер, що все якнайкраще вийшло і вам сподобалося! Печіть частіше :)

      Видалити
  61. ну дужже смачний сирник!!!!!!!!!! всі не просто з"іли,а просто "змели" його!!!!!!!! знову буду пекти,так як наближається день народження! дякую вам за рецепт!!!

    ВідповістиВидалити
  62. Сирник вийшов просто смачнющий!!! Дуже вам дякую! Теж пекла рогалики з вишнями за вашим рецептом - смакота! У вас чудові і водначас прості рецепти, які ви дуже детально і гарно розписали! Дякую! Всього вам хорошого, світлого і доброго!!!

    ВідповістиВидалити
  63. Попробую Ваш рецепт, дуже сподобалося, що мало інгредієнтів, і здається не дорогий, порівняно з іншими рецептами. Дякую, Ви молодці!!!

    ВідповістиВидалити
  64. А чим можнна замінити крохмал?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. крохмаль можна замінити борошном або ви можете дати трошки більше манки, але не давати ні крохмалю, ні борошна.

      Видалити
  65. Доброго дня! Маю таке питання: а чим Ви змащуєте форму, коли печете сирник? Я пробувала мастити маслом, а зверху посипати мукою, але коли знизу шоколадне тісто, то не дуже гарно виглядає. А коли не маю часу місити тісто для основи, то просто викладаю начинку на пергаментний папір (беру антипригарний), але тоді краї випічки не зовсім рівні. Що Ви порадите із власного досвіду?

    ВідповістиВидалити
  66. Марія, я змащую форму маслом, борошном не посипаю.

    ВідповістиВидалити
  67. Ой, ну сирник взагалі супер, я їх печу кожної неділі, рецепт вартий уваги, всі продукти гармонійно підібрані, виходить акуратним, смак ніжний, не важкий і не давлючий(Як це буває у деяких сирниках).

    ВідповістиВидалити
  68. Цитрина, огромное вам спасибо за этот восхитительный рецепт и за то, что так щедро поделились им с другими людьми! Очень вкусный сырник выходит!
    маленький вопросик: я выжимала только сок лимона, а когда вы кладете цедру - важно чтоб только желтая часть попала или вместе с беленькой прослойкой можно? Просто вроде белая прослойка дает горечь? Еще раз огромное спаисбо, пеку по-вашему рецепту не первый год)))

    ВідповістиВидалити
  69. Ви правильно написали, коли з лимона знімаєш цедру, важливо зняти тільки жовту частину, біла дуже сильно гірчить.
    Мені дуже приємно читати і знати, що рецепти потрібні, що за ними готують. Дякую вам.

    ВідповістиВидалити
  70. А підкажіть,будь ласка -" Потім додати білки і акуратно перемішати рухами зверху вниз, викласти на тісто" . Додати білки до сирної маси? І на яке тісто викласти? Буде пекти вперше ирник, так що не дуже розбираюсь. І ще порадьте, яйця магазинні підійдуть, чи все-таки краще брати домашні?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ірина, збиті білки треба додати до сирної маси, акуратно перемішати і викласти на тісто, яке ви попередньо зробити по цьому ж рецепту і виклали у форму з високими бортами.

      Сирник - це сирна маса на тісті. Як зробити тісто є на початку рецепту.

      Яйця краще брати домашні, вони мають жовтіші жовтки і сирна маса буде гарніша.

      Видалити
  71. Дуже хороший рецепт, дуже смачного сирника!!!

    ВідповістиВидалити
  72. сирник просто супер пекла багато раз дякую за прекрасний рецепт

    ВідповістиВидалити
  73. Алла,Тернопіль Дуже смачний і ситний сирник - розмір за Вашим рецетпом - ціла бляшка для електродуховки, верх оформила ягідками по сезону і залила їх ЖЕЛЕ для торту, тісто для основи дуже смачне,тільки прийшлося додати подрібненого печива до чаю,півпачки, бо замало тіста для такої маси сиру.Дякую,вважаю,що мій перший в житті сирник вдався!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже приємно читати такі відгуки. Я рада, що у вас все вийшло ))

      Видалити
    2. що можна покласти замість лимона? апельсин наприклад підійде?

      Видалити
    3. Я би не клала апельсин. Якщо немає лимона, то не кладіть нічого.

      Видалити
  74. Який діаметр форми має бути?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо використаєте форму діаметром 26см, то сирник вийде досить високий.

      Видалити
  75. Добрий день!
    Підскажіть, будь ласка, який брати крохмаль - кукурудзяний чи картопляний? І тістом висталяти дно та бортики форми, чи лише дно?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я беру картопляний крохмаль.
      тістом вистеляю дно форми.

      Видалити
  76. Дуже дякую за Рецепт, печу вже декілька разів. Подобається.
    Настя

    ВідповістиВидалити
  77. суперовий рецепт, тільки не вказаний який будинг мае бути

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Який купите пудинг, такого смаку і буде сир. Ванільний - то ванільний, полуничний - то... не варто один словом :)

      Видалити
  78. дуже хороший рецепт сирника.Спекла вийшов класний,аж сама не очікувала,дуже смачний

    ВідповістиВидалити
  79. Дуже класний рецепт! Спекла по ньому, тільки без тіста, вийшов надзвичайно ніжний!

    ВідповістиВидалити
  80. Просто чудовий. Велике спасибі.Дійсно те, що мені подобається. Я ще додаю ізюм, вишні, чорниці.... Всім смачного!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. високий і дуже смачний, але корж получився мокрий, напевно 200 гр муки замало

      Видалити
  81. справді добрий, дякую за рецепт! Дала 200 гр стакан муки, але виявилось замало, корж був мокрий, напевно треба 250-300 гр, а так супер.І я би ще зверху наступного разу дала такий самий корж, тільки з какао, потерла його б терці і вийшло б ще багатше!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за відгук. ось тут http://prostirecepty.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html в мене є рецепт сирника на тісті з какао.

      Видалити
  82. Спекла вчора сирник .На смак дуже смачний , але не розумію - вийшов невисокий , можливо форма трохи завелика , треба було взяти мешу . Від чого всеж таки залежить висота сирника ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сирник не росте в процесі випікання. Візьміть меншу форму наступного разу і він вийде вищий.

      Видалити
  83. Дуже смачний лише пристав до пергаменту хоть був змащений маслом.тісто трохи зле викладати руками може легше його розтачати скалкою а так все супер

    ВідповістиВидалити
  84. Не можу зрозуміти? Збитим білком змастити сирну масу поверху у формі чи змішати з сирною масою?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В рецепті написано "додати білки і акуратно перемішати рухами зверху вниз". Значить треба перемішати, а не змащувати.

      Видалити
  85. Pruvit, Prosto cikavo zu mozna vupikatu y skljaniu formi?

    ВідповістиВидалити
  86. Я довго шукала рецепт смачного сирника і сьогодні, після стількох позитивних відгуків, буду втілювати в практику, впевнена все вийде чудово. Я неодноразово використовувала рецепти інших страв, випічок з вказаного сайту - завжди була задоволена. Велике ДЯКУЮ людям які так щиро діляться з своїм кулінарним досвідом, адже для нас, маю на увазі молодих господинь - це як знахідка. Ще раз дякую!

    ВідповістиВидалити
  87. чи можна замість манки додати ще 2 ст. л. крохмалю чи це буде забагато крохмалю?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. можете спробувати. все залежить від того чи сир мокрий чи сухий.

      Видалити
  88. Теоретично дуже сподобався рецепт, все купила, все зробила , поставила в духовку...а манку з крохмалем додати забула((( І тепер думаю - що в мене вийде з цього ?Сир був домашній , середньої вологості

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вийде сирник, трохи інший на смак )))

      Видалити
    2. Христос народився! Вийшов дууууже смачний, просто трохи розсипається без крохмалю. Дуже Вам дякую за рецепт!

      Видалити
  89. Доброго дня, а на яку форму для випічки розрахований даний рецепт. Наперед дякую за відповідь

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я печу в круглій формі діаметром 26 см. Виходить такий як на фото, приблизна висота 6,5 см.

      Видалити
  90. А в сир хіба не потрібно додавати порошок до печева?????

    ВідповістиВидалити
  91. Сирник суперський) всім рекомедую!!!

    ВідповістиВидалити
  92. Дякую за рецепт. Якраз хочу спробувати пекти за Вашою рекомендацією. Якщо я додаватися пудинг, його потрібно якось розводити і коли найкраще його додати???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пудинг розводити не потрібно. Додавати замість крохмалю.

      Видалити
  93. Вже років напевно 5 печу за Вашим рецептом і він справді найсмачніший.Вважаю цей рецепт знахідкою. Дякую Вам.

    ВідповістиВидалити
  94. Ще смачнішого не їла. Вже не перший рік печу по вашому рецепту. Пробувала з персиками, то просто танув у роті. Дякую за рецепт!

    ВідповістиВидалити
  95. Це мій перший сирник.Він вдався!!! ДЯКУЮ

    ВідповістиВидалити