Пропоную випробуваний рецепт сирника.
Для тіста:
- 2 жовтки
- 3 ст.л. цукру
- 100 г м'якого масла
- 1 ч.л. порошку до печива
- 1 ст.л. сметани
- борошно 1 скл.
Розтерти жовтки з цукром, додати масло, сметану і просіяне борошно з порошком до печива, замісити вільне м'яке тісто, розподілити його по формі з високими бортами, у якій будете пекти сирник, і поставити в холодильник. Тим часом готуємо сир.
Для сиру:
- 1,5 кг сиру
- 250 г м'якого масла
- 8 яєць
- 1,5 скл. цукру
- сік і цедра одного лимона
- 2 ст.л. манки
- 2 ст.л. крохмалю
- 1 пакетик ванільного цукру
- родзинки, курага
Змолоти сир на м'ясорубці з дрібними вічками. Запарити родзинки і курагу кип'ятком. Жовтки збити з половиною цукру, білки - з другою половиною цукру і ванільним цукром.
У сир додати м'яке масло, манку, крохмаль, сік і цедру 1 лимона, жовтки; добре відтиснені з води родзинки і курагу, все добре вимішати. Потім додати білки і акуратно перемішати рухами зверху вниз, викласти на тісто. Пекти при 190 гр. у попередньо розігрітій духовці приблизно 1 год - 1 год 15 хв. Вийняти і дати вистигнути в формі, а вже потім нарізати.
Цей рецепт можна змінювати за власним смаком. Якщо сир кислуватий, то додати 2 скл.цукру. Можна замість крохмалю додати пакетик пудингу. Можна між тістом і сиром покласти мак розтертий з цукром або насипати шар какао. Добре полити спечений сирник шоколадною помадкою або подати з вишнями у власному соці.
Смачного!
На сьогоднішній день цей рецепт переглянули 1541 раз. Він абсолютний лідер серед моїх рецептів.
ВідповістиВидалитиЛюди, напишіть чи вам сподобався цей сирник, а то всі читають, а ніхто відгук не залишить.
Може є якісь питання? Незрозумілі моменти?
Дуже смачний сирник, всім моїм сподобався :)
ВидалитиДякую за рецепт!
на здоров'я :)
Видалитисирник просто смачнющий.... тільки я пекла без тіста, лише сам сир... дуже ніжний і такий "мокринький", як я люблю....
Видалитидуже добре :) печіть на здоров'я
Видалитидуже смачний сирник!! вийшов суперово!))
Видалитипекла по Вашому рецепту,получився з першого разу гарний і смачний!!!
Видалитисирник супер дякую за рецептик
ВидалитиДуже багато сирника - ціла бляшка для духовки, смачний,ситний,зверху прикрасила ягідками по сезону і залила ЖЕЛЕ для торту.
ВидалитиПекла сирник перший раз, вдався чудово. Всім рекомендую. Дякую!
ВидалитиДоброго вечора! Цей сирник печу понад 35 років! Тільки манку не кладу( тільки картопляяний крохмаль). А до тіста додаю 2 ложки какао. Роблю кульки і в морозильну камеру! А потім на терку! Визодить супер! Дуже дякую Вам за чудові рецепти!!! ще не пекла. переглянула. Завтра буду пекти хліб за Вашим рецептом! З повагою, Таліяя
ВидалитиДякую .дуже смачно!
ВидалитиДуже смачний сирник!!!пекла ,печу і буду пекти завжди!!дякую за такий чудовий рецепт!))
ВидалитиСИРНИК ПРОСТО ЧУДОВИЙ!!!ПЕЧУ ЗАВЖДИ І БУДУ ПЕКТИ!!!ДЯКУЮ!
ВидалитиШикарний сирник!!! Дуже дякую за рецепт
ВидалитиНа здоров'я!
ВидалитиЛюблю дуже сирники, але не завжди вдаються такими, як у рецепті. Ваш рецепт чудовий і апробований, бачу, багатьма. І в мене теж вдався з першого разу: такий, як на фото, а ще, що головне, ДУЖЕ смачний і соковитий. Просто супер! Дякую!
ВидалитиНа здоров'я, Світлана!
Видалитипекла сырник впервые. Огромное спасибо за рецепт! Переживала - продукты ведь дорогие... А получилось просто великолепно! Ещё раз большое спасибо!
ВидалитиТочно такий ситник пекла моя мама.мами вже нема, і я не могла ніде знайти рецепт. Дякую Вам!!! Ви повернули мене у дитинство.🌷🌷🌷
ВидалитиДуже смачно
ВидалитиПривіт
ВідповістиВидалитиДуже дякую за рецепт.
Скажи, будь ласка, скільки потрібно борошна для тіста?
Борошна до тіста потрібно трошки більше ніж склянку.
ВідповістиВидалитиКажу приблизно, бо завжди додаю борошно поступово, вимішуючи до потрібної консистенції, у даному випадку має вийти кулька тіста однорідна, м'яка і вона не повинна липнути до рук.
Коли наступного разу буду пекти цей сирник, виміряю кількість борошна і допишу в рецепт.
Дууууууууже класний сирник і дууууууже смачний!))) Дякую ;) Всім раджу!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Печіть частіше і насолоджуйтеся справжнім сирником :))
ВідповістиВидалитиПривіт! Довго шукала рецепт сирника,зупинилась саме на Вашому.Буду сьогодні пекти, надіюсь він в мене получиться =)
ВідповістиВидалитиякісні продукти + натхнення і все вийде :))
ВідповістиВидалитиСьогодні пекла сирник. Борошна для тіста треба взяти 1 скл. об'ємом 250 мл.
ВідповістиВидалитиДуже дякую за рецепт! Все вийшло суперово!!!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! І смачного!
ВідповістиВидалитидякую за рецепт,дуже смачний!!!!!!!!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Печіть із задоволенням :)
ВідповістиВидалитиДуже гарний рецепт-сирник вдався!Зробила на півпорції продуктів...Велике дякую!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я. Я теж вчора робила на пів-порції. Вже майже весь з'їли :)
ВідповістиВидалитиДужжеее смачний сирник!!!!Сьогодні пекли , сьогодні і з"їли!!!
ВідповістиВидалити:) це тому, що він ну дуже смачний!
ВідповістиВидалитиСьогодні якраз перший раз буду пекти сирник і вибрала саме Ваш рецепт :)
ВідповістиВидалитиДякую!
Дякую за довіру. Мені дуже приємно :) І смачного, Вам!
ВідповістиВидалитиЦей сирник розрахований на яку форму?Напишіть розміри.
ВідповістиВидалитиБуду пекти сирник вперше)
Я печу в круглій формі діаметром 26 см. Виходить такий як на фото, приблизна висота 6,5 см.
ВідповістиВидалитиПерший раз мені вдався сирник!!!Ура!!Дуже дякую за рецепт!!!
ВідповістиВидалитидякую за рицепт! запишу собі в гнижку рецептів,дуже смачно
ВідповістиВидалитиПрошу. Печіть на здоров'я.
ВідповістиВидалитиДуже задоволена сирником.Рецепт супер! Получився. Дякую.
ВідповістиВидалитиПечіть на здоров'я!
ВідповістиВидалитиДуже смачний сирник!!!Вперше спробувала спекти сирник і мені вдалося вся сім'я задоволена,смакували з апетитом.Правда замість крохмалю додала пудинг "карамель"....Дякую за рецепт!!!!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Печіть із задоволенням!
ВідповістиВидалитиДякую!!! Все вдалося!!!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! І смачного.
ВідповістиВидалитиа сирник то смачний
ВідповістиВидалитичиста правда :)
ВідповістиВидалитисмачний, дякую!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я.
ВідповістиВидалитисьогодні буду пекти сирник. бо маю дуже багато сира. хоча пекти зовсім не умію у мене завжди все розвалюється.
ВідповістиВидалитив багатьох людей, які пекли за цим рецептом, все вийшло :)
ВідповістиВидалитиЯ люблю тісто без сметани, якщо з сметаною воно виглядає як мокре. Я в сир також даю або 2 ст.л. манки або крохмалу, але не те і друге.А так все супер
ВідповістиВидалитиСьогодні пекла, зараз стигне, але я мабуть забагато змастила маргариною, бо по краях видно жир і він трохи у мене рухається, не знаю причину, мож через мак? я його дала між двома шарами сиру..? як вистигне і полию шоколадом, тоді напищу ще раз відгук:)
ВідповістиВидалитиніколи не пекла сирник з маком посередині. навіть не уявляю чи добре він пропечеться.
ВідповістиВидалитидоповнюю свій коментар: виймати сирник з формочки найкраще на другий день, щоб він нормально всівся і застиг у холодильнику, а з маком вийшло ще смачніше! Мені сподобалося!:)
ВідповістиВидалитиСирник, спечений за моїм рецептом,можна виймати з форми за годину, коли він вистигне, одразу нарізати і подавати.
ВідповістиВидалитиТеж люблю сирники, хочу спробувати рецепт.
ВідповістиВидалитиЄ запитання: яку роль відіграє крохмаль і який сир брати, сухий?
Можливо ви знаєте як приготувати справжній домашній сир в домашніх умовах... тоді з нетерпінням чекаю на ваш рецепт!
коли молоко скислось тоді банку з кислим молоком кладете в каструлю з водою і ставите на гас но малий і відігріваєте до поки не відділиться сир має бути тіпа таких порізів а тоді забираєте нехай остиває і викидуєте на друшляк
ВидалитиКрохмаль забирає зайву вологу з сирника, робить масу однорідною. Сир не треба брати сухий, перегрітий, бо будуть відчуватися крупинки, а це дуже несмачно. Сир має бути в міру мокрий, такий вершковий, м'який.
ВідповістиВидалитиТеоретично я знаю, як відігрівати сир, бачила як це робить мій дядько, який тримає корову, але я сама ніколи цього не робила. У відігріванні сиру основний момент - це вчасно зняти каструлю з вогню, не доводячи до кипіння, щоб сир не перегрівся. То є справа постійної практики. З часом безпомилково вгадуєш момент.
На мою думку найсмачніший сир тоді, коли свіжа грудка сиру не розпадається, вона м'яка, і її можна нарізати ножем на пластинки і покласти на канапку до прикладу. От з сиру такої консистенції я найбільше люблю пекти сирник, робити сирнички, салат...
Дякую за відповідь! Надіюсь у мене все вийде, рецепт зрозумілий і на картинці сирник теж виглядає дуже смачно...
ВідповістиВидалитиЯ думаю, що у вас все вийде, бо рецепт не є складний. А картинку доречі мені треба змінити, бо вона вже дуже старенька :)
ВідповістиВидалитиДякую за файний перепис сирника:),спробувала сьогодні,-дуже смачний!Робила половину порції,бо замало було сиру.
ВідповістиВидалитиРаджу всім спробувати,сирник виходить надзвичайно пухкий і добрий:)
Печіть на здоров'я! І дякую за гарні слова. Мені приємно :)
ВидалитиВ мене вийшов трішки вогкий в середині,але в цілому класний...дяку за рецепт.
ВидалитиМожливо сир був занадто вогкий. Наступного разу відтисніть його сильніше.
ВидалитиПравда дуже смачний сирник
Видалити[url=http://smiles.33bru.com/smile.177208.html][img]http://s20.rimg.info/09df5d48e0f92dab0845cf936441e507.gif[/img][/url]
ВідповістиВидалитиВаша сторіночка,-супер!
Дякую за чудові рецепти!
:) На здоров'я!
ВидалитиСирник просто суперський, сама пекла і всім раджу! )))
ВидалитиДякую за похвалу :) Я теж всім раджу його пекти :)
Видалитидякую дуже! печю не один рік за вашим рецептом. лиш у мене трошки тісто пригорае (погана духовка лиш знизу пече)
Видалитивот запхав у духовку)
ВідповістиВидалитичекаю на результат
доречі мій перший пляцок)))
Вітаю! Все мало би вийти :)
ВідповістиВидалитиА скільки часу печете сирник в духовці?...
ВідповістиВидалитиВ рецепті написано. 1 год - 1 год 15хв.
ВідповістиВидалитиЩиро дякую за рецепт!
ВідповістиВидалитиМушу сказати, що я не дуже досвідчена господиня, але цей сирник мені вдався. Знаєте, це дуже приємно, коли "дебютною" стравою не соромно й пригостити! :)
Вітаю з вдалим дебютом! Печіть частіше.
ВідповістиВидалитизаглянула в інтернет спеціально за рецептом сирника,зупинилась на вашому,йду пекти,потім поділюсь результатом.
ВідповістиВидалитисирник смачний,гарно вдається.
ВідповістиВидалитипечіть на здоров'я!
ВідповістиВидалитиФантастика, в пошуку набрала "сирник рецепт" - і о чудо "прості рецепти " на 1- шому місці. Ото популярність блога! Мене переповнює... Зараз буду пекти сирник.
ВідповістиВидалитиТо не чудо :) То просто файний рецепт!
ВідповістиВидалитиСирник вдався ідеально.Дуже смачний:)
ВідповістиВидалитиЩиро дякую за рецепт!!!
Печіть на здоров'я! Тішуся, що вам сподобався сирник :)
ВідповістиВидалитиНачиталась відгуків про сирник і вже хочу спекти!!!!Завтра спечу і відзвітуюсь.Буду пекти вперше надіюсь все вийде!?
ВідповістиВидалитиУ всіх вийшло і у вас вийде :) Треба старатися і результат буде позитивний.
ВидалитиВперше пробувала пекти сирник і вибрала Ваш рецепт. Вийшов просто чудовий - мнямка! Дуже дякую за рецепт і детальний опис приготування!!!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Я дуже рада, що сирник вам вдався з першого разу.
ВидалитиПечіть частіше :)
ДО ТІСТА ДОБАВИЛА КАКАО
ВідповістиВидалитивийшло шоколадне тісто?
Видалитиось тут рецепт тіста з какао для сирника http://prostirecepty.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html
СИРНИК ПОЛУЧИВСЯ СМАЧНЮЩИЙ!ШОКОЛАНИЙ КОРЖ І ЗВЕРХУ ШОКОЛАДНА ПОМАДКА!ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Печіть частіше :)
ВидалитиСирник за Вашим рецептом найсмачніший з усіх, які я куштувала) Дякую)Тепер тільки він)
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Тішуся, що вам сподобалося.
ВидалитиМи з мамою вперше пекли сирник. Вибрали Ваш рецепт. Вийшло смачно! ДУЖЕ дякуєм за рецепт!
ВідповістиВидалитиАле після того як сирник вийняли з духовки він був високим, а як трошки постояв, то середина трохи запалась (зменшилась висота сирника). Підкажіть будь-ласка, чи так має бути чи ми щось зробили неправильно.
В мене також западає середина сирника, навіть на цьому фото видно, що він запався.
Видалитидля мене це не критично :)
Доброго дня!
ВідповістиВидалитиВ мене сирник в духовці так гарно виріс, що я не могла намилуватися.
Але як я вийняла то він осів вдвічі. Не перший раз печу і ще ніколи так сильно не осідав.
Як Ви думаєте, що треба робити щоб не сильно осідав?
Дякую
Я думаю, що треба брати сухіший сир, нежирний, а також добре його відтиснути. Тоді напевно сирник не буде так сильно опадати, бо він не підніметься, коли маса буде сухіша.
ВидалитиДякую за рецепт!! надіюся получиться класний сирничок!!! якраз поставила пекти......тільки чую вже потрошечки поченає капати...
ВідповістиВидалитиякщо починає капати, то сир був занадто мокрий, наступного разу відтисніть його краще.
ВидалитиЗапашок на всю хату...дуже класний вийшов.....якраз остиває....
ВідповістиВидалитисир сухий був а от коли білки додала то трошки зрід....нічого 5 хвилин покапав і запікся....навіть смачніший такий нармальненький не сухий.....мені дуже сподобався!!!
ВідповістиВидалитиТо супер, що все якнайкраще вийшло і вам сподобалося! Печіть частіше :)
Видалитину дужже смачний сирник!!!!!!!!!! всі не просто з"іли,а просто "змели" його!!!!!!!! знову буду пекти,так як наближається день народження! дякую вам за рецепт!!!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Печіть частіше :)
ВидалитиСирник вийшов просто смачнющий!!! Дуже вам дякую! Теж пекла рогалики з вишнями за вашим рецептом - смакота! У вас чудові і водначас прості рецепти, які ви дуже детально і гарно розписали! Дякую! Всього вам хорошого, світлого і доброго!!!
ВідповістиВидалитиДякую :)
ВидалитиПопробую Ваш рецепт, дуже сподобалося, що мало інгредієнтів, і здається не дорогий, порівняно з іншими рецептами. Дякую, Ви молодці!!!
ВідповістиВидалитиДякую :)
ВидалитиА чим можнна замінити крохмал?
ВідповістиВидалитикрохмаль можна замінити борошном або ви можете дати трошки більше манки, але не давати ні крохмалю, ні борошна.
ВидалитиДоброго дня! Маю таке питання: а чим Ви змащуєте форму, коли печете сирник? Я пробувала мастити маслом, а зверху посипати мукою, але коли знизу шоколадне тісто, то не дуже гарно виглядає. А коли не маю часу місити тісто для основи, то просто викладаю начинку на пергаментний папір (беру антипригарний), але тоді краї випічки не зовсім рівні. Що Ви порадите із власного досвіду?
ВідповістиВидалитиМарія, я змащую форму маслом, борошном не посипаю.
ВідповістиВидалитиОй, ну сирник взагалі супер, я їх печу кожної неділі, рецепт вартий уваги, всі продукти гармонійно підібрані, виходить акуратним, смак ніжний, не важкий і не давлючий(Як це буває у деяких сирниках).
ВідповістиВидалитиЦитрина, огромное вам спасибо за этот восхитительный рецепт и за то, что так щедро поделились им с другими людьми! Очень вкусный сырник выходит!
ВідповістиВидалитималенький вопросик: я выжимала только сок лимона, а когда вы кладете цедру - важно чтоб только желтая часть попала или вместе с беленькой прослойкой можно? Просто вроде белая прослойка дает горечь? Еще раз огромное спаисбо, пеку по-вашему рецепту не первый год)))
Ви правильно написали, коли з лимона знімаєш цедру, важливо зняти тільки жовту частину, біла дуже сильно гірчить.
ВідповістиВидалитиМені дуже приємно читати і знати, що рецепти потрібні, що за ними готують. Дякую вам.
А підкажіть,будь ласка -" Потім додати білки і акуратно перемішати рухами зверху вниз, викласти на тісто" . Додати білки до сирної маси? І на яке тісто викласти? Буде пекти вперше ирник, так що не дуже розбираюсь. І ще порадьте, яйця магазинні підійдуть, чи все-таки краще брати домашні?
ВідповістиВидалитиІрина, збиті білки треба додати до сирної маси, акуратно перемішати і викласти на тісто, яке ви попередньо зробити по цьому ж рецепту і виклали у форму з високими бортами.
ВидалитиСирник - це сирна маса на тісті. Як зробити тісто є на початку рецепту.
Яйця краще брати домашні, вони мають жовтіші жовтки і сирна маса буде гарніша.
Дуже хороший рецепт, дуже смачного сирника!!!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я!
Видалитисирник просто супер пекла багато раз дякую за прекрасний рецепт
ВідповістиВидалитиКсюша, на здоров'я!
ВидалитиАлла,Тернопіль Дуже смачний і ситний сирник - розмір за Вашим рецетпом - ціла бляшка для електродуховки, верх оформила ягідками по сезону і залила їх ЖЕЛЕ для торту, тісто для основи дуже смачне,тільки прийшлося додати подрібненого печива до чаю,півпачки, бо замало тіста для такої маси сиру.Дякую,вважаю,що мій перший в житті сирник вдався!
ВідповістиВидалитиДуже приємно читати такі відгуки. Я рада, що у вас все вийшло ))
Видалитищо можна покласти замість лимона? апельсин наприклад підійде?
ВидалитиЯ би не клала апельсин. Якщо немає лимона, то не кладіть нічого.
ВидалитиЯкий діаметр форми має бути?
ВідповістиВидалитиЯкщо використаєте форму діаметром 26см, то сирник вийде досить високий.
ВидалитиДобрий день!
ВідповістиВидалитиПідскажіть, будь ласка, який брати крохмаль - кукурудзяний чи картопляний? І тістом висталяти дно та бортики форми, чи лише дно?
я беру картопляний крохмаль.
Видалититістом вистеляю дно форми.
Дуже дякую за Рецепт, печу вже декілька разів. Подобається.
ВідповістиВидалитиНастя
На здоров'я, Настя!
Видалитисуперовий рецепт, тільки не вказаний який будинг мае бути
ВідповістиВидалитиЯкий купите пудинг, такого смаку і буде сир. Ванільний - то ванільний, полуничний - то... не варто один словом :)
Видалитидуже хороший рецепт сирника.Спекла вийшов класний,аж сама не очікувала,дуже смачний
ВідповістиВидалитиДуже класний рецепт! Спекла по ньому, тільки без тіста, вийшов надзвичайно ніжний!
ВідповістиВидалитиПросто чудовий. Велике спасибі.Дійсно те, що мені подобається. Я ще додаю ізюм, вишні, чорниці.... Всім смачного!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я!
Видалитивисокий і дуже смачний, але корж получився мокрий, напевно 200 гр муки замало
Видалитисправді добрий, дякую за рецепт! Дала 200 гр стакан муки, але виявилось замало, корж був мокрий, напевно треба 250-300 гр, а так супер.І я би ще зверху наступного разу дала такий самий корж, тільки з какао, потерла його б терці і вийшло б ще багатше!
ВідповістиВидалитиДякую за відгук. ось тут http://prostirecepty.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html в мене є рецепт сирника на тісті з какао.
ВидалитиСпекла вчора сирник .На смак дуже смачний , але не розумію - вийшов невисокий , можливо форма трохи завелика , треба було взяти мешу . Від чого всеж таки залежить висота сирника ?
ВідповістиВидалитиСирник не росте в процесі випікання. Візьміть меншу форму наступного разу і він вийде вищий.
ВидалитиДуже смачний лише пристав до пергаменту хоть був змащений маслом.тісто трохи зле викладати руками може легше його розтачати скалкою а так все супер
ВідповістиВидалитиНе можу зрозуміти? Збитим білком змастити сирну масу поверху у формі чи змішати з сирною масою?
ВідповістиВидалитиВ рецепті написано "додати білки і акуратно перемішати рухами зверху вниз". Значить треба перемішати, а не змащувати.
ВидалитиPruvit, Prosto cikavo zu mozna vupikatu y skljaniu formi?
ВідповістиВидалитиГанна, треба пробувати.
ВидалитиЯ довго шукала рецепт смачного сирника і сьогодні, після стількох позитивних відгуків, буду втілювати в практику, впевнена все вийде чудово. Я неодноразово використовувала рецепти інших страв, випічок з вказаного сайту - завжди була задоволена. Велике ДЯКУЮ людям які так щиро діляться з своїм кулінарним досвідом, адже для нас, маю на увазі молодих господинь - це як знахідка. Ще раз дякую!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Готуйте частіше!
Видалитичи можна замість манки додати ще 2 ст. л. крохмалю чи це буде забагато крохмалю?
ВідповістиВидалитиможете спробувати. все залежить від того чи сир мокрий чи сухий.
ВидалитиТеоретично дуже сподобався рецепт, все купила, все зробила , поставила в духовку...а манку з крохмалем додати забула((( І тепер думаю - що в мене вийде з цього ?Сир був домашній , середньої вологості
ВідповістиВидалитиВийде сирник, трохи інший на смак )))
ВидалитиХристос народився! Вийшов дууууже смачний, просто трохи розсипається без крохмалю. Дуже Вам дякую за рецепт!
ВидалитиНа здоров'я!
ВидалитиДоброго дня, а на яку форму для випічки розрахований даний рецепт. Наперед дякую за відповідь
ВідповістиВидалитиЯ печу в круглій формі діаметром 26 см. Виходить такий як на фото, приблизна висота 6,5 см.
ВидалитиА в сир хіба не потрібно додавати порошок до печева?????
ВідповістиВидалитиНі, не потрібно додавати порошок до печива в сир.
ВидалитиСирник суперський) всім рекомедую!!!
ВідповістиВидалитиДякую за рецепт. Якраз хочу спробувати пекти за Вашою рекомендацією. Якщо я додаватися пудинг, його потрібно якось розводити і коли найкраще його додати???
ВідповістиВидалитиПудинг розводити не потрібно. Додавати замість крохмалю.
ВидалитиДуже смачний сирник!!!!!!!!!!
ВідповістиВидалитиВже років напевно 5 печу за Вашим рецептом і він справді найсмачніший.Вважаю цей рецепт знахідкою. Дякую Вам.
ВідповістиВидалитиЩе смачнішого не їла. Вже не перший рік печу по вашому рецепту. Пробувала з персиками, то просто танув у роті. Дякую за рецепт!
ВідповістиВидалитиЦе мій перший сирник.Він вдався!!! ДЯКУЮ
ВідповістиВидалити