Курка має особливість набридати :) Тому її треба якось довершувати, приправляти, тоді вона засмакує по новому і може стати дуже навіть особливою. Як наприклад ось цей рецепт.
Нічого складного: куряче філе, шпинат та кілька ложок вершків, щоб позбирати апетитні соки від смаження. Рекомендую приготувати.
- 3 курячих філе
- 150 г шпинату (морожений чи свіжий)
- 1 невелика цибулина
- сіль, свіжомелений перець
- 130 мл вершків
Куряче філе розрізаємо поступово так, щоб вийшов один пласт, легко його відбиваємо, трішки солимо і перчимо.
На сковорідці підтушковуємо на маслі чи олії 1 невелику цибулину, потім додаємо шпинат і тушкуємо разом, помішуючи, доводимо до готовності, легко солимо і перчимо ( тут я використовувала морожений шпинат, він готується дуже швидко).
Розподіляємо шпинат по всій поверхні курячого філе, можна також додати зверху натертий твердий сир, він тут не завадить, а лише доповнить страву. Акуратно скручуємо філе, закріпляємо зубочистками, щоб не розгорнулося в процесі смаження.
У сковорідці з високими стінками розігріваємо небагато олії, викладаємо крученики, попередньо обкачавши їх в борошні. Обсмажуємо на невеликому вогні під кришкою, перевертаємо крученики на усі боки для рівномірного приготування. Готуємо приблизно 20хв.
Потім у сковорідку вливаємо вершки, перемішуємо їх з соками, які виділилися у процесі приготування кручеників. Мені крученики з курячого філе зі шпинатом смакували з картопляним пюре та салатом з капусти.
Дякую вам за рецепт-дуже смачно!!!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я!
Видалити