Дуже швидко готується форель в сметані на цибулевій "подушці" і виходить дуже смачна. На гарнір добре зварити рис чи картопляне пюре. На фото риби небагато, бо я зготувала вечерю і ми швидко сіли їсти, а вже потім я згадала, що не встигла сфотографувати рибу ще на сковорідці. Але рецепт викласти мушу, бо смачний, швидкий і простий, тому робила фото з того, що залишилося :)
- 2 форелі по 400г
- 5 середніх цибулин
- масло чи олія
- сіль, перець
- 5 ст. л. сметани
Форель почистити, ретельно зняти луску і нарізати шматочками шириною 3-4см.
Цибулю нарізати півкільцями і на маленькому чи середньому вогні довести до м'якості на сковорідці з маслом чи олією, помішувати постійно, щоб не присмажилася.
Як тільки цибуля зм'якне, викласти поміж неї шматочки форелі і накрити кришкою. Тримати на маленькому чи середньому вогні на кожному боці по 4-5 хв, потім додати сметану, посолити, поперчити і все разом ще потримати без кришки 3-4хв. За цей час риба встигне приготуватися і буде зберігати форму, не розсиплеться.
робила, дуууже смачно, буду робити ще)))))
ВідповістиВидалити