Останнім часом часто запікаю м'ясо з картоплею. Рецепт надзвичайно простий, на приготування необхідно 10-15 хв, а потім запікаємо в духовці мінімум 2,5 год. Такий собі рецепт вихідного дня, коли є більше вільного часу.
Готувала так яловичину, свинячу шию та бараняче каре. Баранина поза конкуренцією звичайно :) Найсоковитіше та найсмачніше м'ясо виходить. Добре каре баранини купити важко, тому не заморочуйтеся, беріть великий шматок яловичини чи шиї. І обов'язково сухі трави: розмарин, тим'ян, орегано та інші на свій смак.
Даємо м'ясу відпочити 10хв, нарізуємо і подаємо з печеними овочами, аджикою, легким салатом.
Немає коментарів:
Дописати коментар