- 0,5 кг готового листкового (слоєного) тіста
- 300 г звичайного домашнього сиру
- щіпка солі
- 1 ч.л. цукру
- 2 яйця
- насіння кунжуту
- насіння соняшника
Тісто розкачуємо у прямокутник і ділимо його на дві рівні частини. Готуємо сирну начинку - сир перемішуємо з сіллю, цукром і 1 яйцем.
Викладаємо сирну начинку на один шар тіста, розрівнюємо начинку і накриваємо зверху другим шаром тіста.
Нарізаємо прямокутні булочки, ножем робимо розріз посередині кожної булочки. Перекручуємо один кінець через розріз всередині і акуратно викладаємо булочку на пергаментний папір (нижче є фото).
Змащуємо булочки розбитим яйцем, посипаємо насінням кунжуту і соняшника.
Розігріваємо духовку до 200гр і випікаємо булочки 15-18 хв до зарум'янення.
дякую, дуже смачні булочки вийшли
ВідповістиВидалитиНа здоров'я!
ВидалитиЯ ці булочки просто обожнюю!!! Зранку з кавою...ммм...більше нічого не треба :)
Найсмачніші булочки на мій смак :)
Смакота! Зробила одну порцію за рецептом, другу з сулугуні, а третю з солодким сиром. У родині досі не дійшли згоди, який варіант добріший :) Дякую за ідею!
ВідповістиВидалитиНа здоров'я! Печіть частіше )))
Видалити