середа, серпня 1

Риба і курка на грилі. Дуже прості маринади для грилю.




Курку для обсмажування на грилі я маринувала через ніч, вона вийшла дуже ароматна і смачна. Я думаю, що весь секрет у великій кількості часнику та пряних трав.

З рибою багато видумувати не треба: чим риба свіжіша, тим вона смачніша. Тому коропа ми купили свіжого, одразу почистили і посмажили.

Нижче маринади, які я робила для цих страв.



Маринад для курки:
  • сіль
  • свіжомелений перець
  • свіжий базилік 
  • 1 головка часнику
  • сухі трави: майоран, орегано, тим'ян
  • оливкова олія
Базилік і часник дрібно порізати, додати олію та решту інгредієнтів, змастити курку маринадом та поставити в холодильник на ніч.

Маринад для риби:
  • сіль
  • свіжомелений перець
  • сік лимона
  • оливкова олія
  • свіжа петрушка, кріп, базилік
Рибу змастити олією та лимонним соком, посолити, поперчити, зелень покласти в живіт.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар