Курку для обсмажування на грилі я маринувала через ніч, вона вийшла дуже ароматна і смачна. Я думаю, що весь секрет у великій кількості часнику та пряних трав.
З рибою багато видумувати не треба: чим риба свіжіша, тим вона смачніша. Тому коропа ми купили свіжого, одразу почистили і посмажили.
Нижче маринади, які я робила для цих страв.
Маринад для курки:
- сіль
- свіжомелений перець
- свіжий базилік
- 1 головка часнику
- сухі трави: майоран, орегано, тим'ян
- оливкова олія
Базилік і часник дрібно порізати, додати олію та решту інгредієнтів, змастити курку маринадом та поставити в холодильник на ніч.
Маринад для риби:
- сіль
- свіжомелений перець
- сік лимона
- оливкова олія
- свіжа петрушка, кріп, базилік
Рибу змастити олією та лимонним соком, посолити, поперчити, зелень покласти в живіт.
Немає коментарів:
Дописати коментар