Думаю, що всі вміють тушкувати кабачок :) Але я подам свій рецепт, як ідею для вас, щоб ви прочитали і сказали: "О, треба стушити кабачок і згадати про літо!"
Простий рецепт тушкованого кабачка.
На 2 порції беру:
- 1 середню цибулину
- 1 середню морквину
- 4 зубчики часнику
- 1 невеликий кабачок (важко оцінити розмір, бо я заморожую вже порізаний кубиками)
- олія, сіль, перець
На олії підтушковую порізану кубиками цибулину і натерту на крупній терці морквину, потім додаю дрібно порізаний часник і кабачок кубиками, солю, перчу і доводжу до готовності. Можна додати ложку домашньої сметани, томатну пасту, порізану зелень. Звичайно свіжий кабачок приготується швидко, а заморожений не є такий соковитий, тому я тричі доливала воду і тушкувала приблизно 25 хв.
Ми їли кабачок з підсушеним у тостері хлібом.
Немає коментарів:
Дописати коментар