Запікала на Новий рік свинну жию, вийшла така дуже соковита буженина. Обов'язково повторю цей рецепт на Різдвяні свята.
Для запікання беремо в міру жирне м'ясо. Маринуємо на ніч у суміші сіль + перець + дрібно нарізаний часник. Викладаємо у закриту форму або рукав. Печемо протягом 2 годин при 150 гр.
P.S. Цього разу спробую cпекти буженину протягом 4 годин 45 хв при 68 гр. (шістдесяти восьми градусах!), обіцяють у рецепті, що вийде ще соковитіше.
А Ви не пробували запікати м'ясо в тісті? Виходить дуже соковите.
ВідповістиВидалитиПоки що не пробувала, але зацікавлена так зробити. Думаю найближчим часом запечу м'ясо в тісті.
Видалити