середа, березня 30

Горохова зупа з копченостями


Зупа з гороху - це така страва, яку готуєш нечасто, і через це вона завжди смачна і бажана на столі.

Сьогодні я вирішила зварити горохову зупу. На каструлю об'ємом 2,5-3 л:
  • 1 скл. гороху
  • 5 картоплин
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 200 г копченого м'яса
Горох замочила звечора, а зранку зварила до готовності, трохи розім'яла. Нарізала кубиками моркву з цибулею, копчену шинку і обсмажила у каструлі, додавши 2 ст.л. олії. Залила киплячою водою, додала порізану картоплю, сіль, лавровий лист і варила до готовності. Потім з'єднала з розім'ятим горохом і проварила ще 5 хв., приготувала сухарики в духовці на грилі.

У нас сьогодні дуже гарна погода, тепло і зовсім немає вітру. Ми винесли на вулицю невеликий стіл і обідали на свіжому повітрі, слухали спів пташок... Гарно!

Немає коментарів:

Дописати коментар