Зупа з гороху - це така страва, яку готуєш нечасто, і через це вона завжди смачна і бажана на столі.
Сьогодні я вирішила зварити горохову зупу. На каструлю об'ємом 2,5-3 л:
- 1 скл. гороху
- 5 картоплин
- 1 морква
- 1 цибулина
- 200 г копченого м'яса
Горох замочила звечора, а зранку зварила до готовності, трохи розім'яла. Нарізала кубиками моркву з цибулею, копчену шинку і обсмажила у каструлі, додавши 2 ст.л. олії. Залила киплячою водою, додала порізану картоплю, сіль, лавровий лист і варила до готовності. Потім з'єднала з розім'ятим горохом і проварила ще 5 хв., приготувала сухарики в духовці на грилі.
У нас сьогодні дуже гарна погода, тепло і зовсім немає вітру. Ми винесли на вулицю невеликий стіл і обідали на свіжому повітрі, слухали спів пташок... Гарно!
Немає коментарів:
Дописати коментар