Простий рецепт мафінів.
- 2 яйця
- 3/4 скл. цукру
- 100 г розтопленого масла
- цедра 1 апельсина
- 100 мл. апельсинового соку
- 1 скл. борошна
- 1,5 ч.л. порошку до печива
- 2 ст.л. сухого маку
- ванільний цукор
Знімаємо цедру з апельсина і витискаємо сік. Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром, додаємо розтоплене масло і апельсиновий сік, міксуємо. Додаємо просіяне борошно, порошок до печива, цедру апельсина і сухий мак, вимішуємо. Розподіляємо по формах і печемо у попередньо нагрітій до 200 гр. духовці 15-20 хв.
Смачного!
Сьогодні пекла мафіни по вашому рецепту.Я ще додала подрібнених горішків.Вийшло дуже смачно.Правда трошки вийшли маленькі.Підросли не на всю висоту форми.Можливо цей рецепт не на 12 стандартних, а на меншу кількість.Дуже дякую!!!
ВідповістиВидалитиВони в мене теж виходять не дуже високі та великі. Саме такі, як на фото.
ВідповістиВидалити