пʼятниця, січня 4
Різдвяний стіл
На Святу вечерю готуємо пісні страви:
Ліпимо вареники
(докладніше про вареники можна почитати
тут
)
Робимо голубці
Запікаємо коропа
Смажимо пампушки
, як начинку використовуємо
варення з рожі
Печемо медівник
Маринуємо оселедець
На Різдвяний стіл готуємо:
Запечену буженину
Можливо комусь захочеться
кров'янку
Тушковану з м'ясом квашену капусту
Салат з курячого філе
або
такий салат
Попередньо
засолене сало
Рогалики з сирного тіста з вишнями чи яблуками
Сирник на темному тісті
Запечені яблука з соусом
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар