пʼятниця, квітня 15

Сало пікантне і сало солене. Прості рецепти.



Для приготування сала за цими рецептами його необхідно нарізати шматками довжиною 20 см, шириною і товщиною 3-4 см.




Приготування пікантного сала.
Сало варити у воді з додаванням оцту протягом 15 хв. (2л води + 5 ст.л. оцту, сало покласти у киплячу воду).

Тим часом приготувати наступну суміш:
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • червона мелена солодка паприка
  • часник (роздушений)
Гаряче сало натерти цією сумішшю, одразу загорнути у фольгу і залишити, щоб охолодилося. Зберігати в холодильнику.



Ще сало можна просто засолити.
Нарізане сало щедро натерти сіллю зі всіх сторін. Залишити у холодильнику на 1-2 дні для засолу. Потім розфасувати кожен шматок окремо у фольгу чи поліетилен та зберігати у морозилці. Витягнути перед споживанням :) Підморожене сало легко нарізається.


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар