субота, квітня 16

Макарооооооооооони!


Дуже люблю макарони з різними соусами. Напевно їла би їх щодня... Але обмежуюся порцією в тиждень, готую завжди з різними додатками.

На 2 порції (величезні-величезні):
  • 250 г макаронів
  • 200 г курячого рулету (чи будь-якого іншого м'ясного смаколика)
  • заморожена стручкова квасоля
  • 1 цибулина
  • 2 помідори 
  • сіль, перець, базилік
  • сир для присипки зверху
У каструлі ставимо 2 л води, щоб закипіла. А тим часом у великій сковорідці розігріваємо 2 ст.л. олії, додаємо нарізану цибулину та стручкову квасолю, готуємо 5-7 хв до напівготовності квасолі. У мене була заморожена суміш квасолі та печериць, тому я акуратно вибирала з неї тільки квасолю :)) правда 2 печериці затесалися у компанію, але то не дуже страшно. Можна додати трохи води, щоб квасоля не смажилася, а так притушилася.

Вода закипіла, солимо її, всипаємо макарони і варимо до готовності або аль-денте, хто як звик. 

Коли квасоля вже напів готова, додаємо порізану курячу шинку (рулет), обсмажуємо 3 хв. Потім додаємо порізані помідори без соку (в мене були сушені помідори і я нарізала 1 жменю тих помідорів), солимо, перчимо, даємо нарізаний базилік. Соус повинен бути густої консистенції. 

Додаємо макарони у соус, змішуємо все разом. Розкладаємо на тарілки, посипаємо сиром.
І одразу з'їдаємо, запиваючи червоним сухим італійським вином.

Смачного! 

Немає коментарів:

Дописати коментар