На 2 порції (величезні-величезні):
- 250 г макаронів
- 200 г курячого рулету (чи будь-якого іншого м'ясного смаколика)
- заморожена стручкова квасоля
- 1 цибулина
- 2 помідори
- сіль, перець, базилік
- сир для присипки зверху
У каструлі ставимо 2 л води, щоб закипіла. А тим часом у великій сковорідці розігріваємо 2 ст.л. олії, додаємо нарізану цибулину та стручкову квасолю, готуємо 5-7 хв до напівготовності квасолі. У мене була заморожена суміш квасолі та печериць, тому я акуратно вибирала з неї тільки квасолю :)) правда 2 печериці затесалися у компанію, але то не дуже страшно. Можна додати трохи води, щоб квасоля не смажилася, а так притушилася.
Вода закипіла, солимо її, всипаємо макарони і варимо до готовності або аль-денте, хто як звик.
Коли квасоля вже напів готова, додаємо порізану курячу шинку (рулет), обсмажуємо 3 хв. Потім додаємо порізані помідори без соку (в мене були сушені помідори і я нарізала 1 жменю тих помідорів), солимо, перчимо, даємо нарізаний базилік. Соус повинен бути густої консистенції.
Додаємо макарони у соус, змішуємо все разом. Розкладаємо на тарілки, посипаємо сиром.
І одразу з'їдаємо,запиваючи червоним сухим італійським вином.
І одразу з'їдаємо,
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар