№1.
- свіжа капуста (можна пекінську капусту або салат)
- свіжий огірок
- свіжий болгарський перець
- варена телятина
- майонез
Всі продукти нарізати кубиками, заправити майонезом і одразу подати та з'їсти, щоб овочі не пустили сік. Цікаво буде виглядати у кольорі, якщо взяти половинку жовтого і половинку червоного болгарського перцю.
№2.
- свіжа капуста або салат
- консервований тунець
- сухофрукти (папайя, манго або інші солодкі, яскраві та незвичні)
- зелена цибуля
- майонез
Цікаве поєднання тунця і сухофруктів. Доречі сушені папайю та манго можна купити у будь-якому великому супермаркеті на вагу. Салат заправити і подати одразу на стіл.
салат "Бейжа"
ВідповістиВидалитикапуста
буряк
морква
цибуля
картопля
ковбаса
буряк і моркву потерти сирими на буряковій терці,капусту пошаткувати, цибулю порізати соломкою, картоплю і ковбасу порізати брусочками і підсмажити по черзі на олії (типу - фрі)
на тарілку складати по колу чергуючи кольори всередину майонез.
кожну купку посолити окремо. змішувати вже на столі наперед не можна