Один з салатів, який ми готували на свято, був із заправкою, схожою на домашній майонез. Я думала цей салат не "піде", бо публіка зібралася доволі консервативна, але він майже всім дуже сподобався, і мені було приємно, бо ідея моя.
Раджу його приготувати, він свіжий, простий і дуже смачний.
Для салату:
- пучок салату
- 1 куряче філе відварене
- 1 великий помідор
- білий хліб або батон для крутонів
Для заправки розтерти до однорідної маси:
- 3 варених жовтки
- 2 ч.л. гірчиці
- сік половини лимона (якщо любите гостріше, можна дати більше соку)
- олія
- сіль, перець
- 3 розтертих часничка
Пучок салату добре промити, висушити. Салат порвати руками, викласти на плоский таріль, зверху покласти порізані кубиками філе та помідори. Білий хліб чи батон порвати руками і підсушити в духовці (якщо є функція гриль, то підсушити на грилі), викласти зверху. Салат полити заправкою і одразу подавати. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар