На 1,5 порції (я і малий Богдан):
- пучок шпинату
- 50 г вершкового масла
- 5 яєць
- сіль, перець,
- зелень до смаку
Яйця розбиваємо у глибоку тарілку, солимо, перчимо і збиваємо до однорідності віничком або виделкою. Тут не стоїть завдання збити до пишності, просто треба змішати.
На сковорідці розтоплюємо масло, додаємо крупно порізаний шпинат, зелень і накриваємо кришкою на 30 секунд, шпинат повинен зм'якнути. Потім заливаємо все збитими яйцями і постійно помішуємо, доводимо до готовності, яку любимо. На тарілку і одразу їсти :) Смачного!
Є дві очевидні речі стосовно яєчних страв, про які всі знають, але я про них тут напишу:
- Найсмачніші страви з домашніх яєць. Курей вирощують у хороших умовах: вони багато рухаються, вільно бігають, одержують тільки натуральні корми, не збагачені хімією.
- Яєчня - це така страва, яку приготував і з'їв, коли вона охолоне, це вже зовсім не те.
Ну і для гарного настрою :) Приходжу на кухню, а там ДТП - Чорничка не справилася з керуванням, але добре, що міцно трималася за кабіну :)
Немає коментарів:
Дописати коментар