понеділок, травня 23

Салат грецький



  • 3 помідори
  • 3 огірки
  • 2 солодких (болгарських) перчини
  • 200 г сиру фета або бринзи
  • 1 червона солодка цибулина 
  • 20 шт. оливок без кісточок
  • 2 ст.л. олії
  • перець, трохи солі
  • бальзамічний оцет
Помідори, огірки, перець, сир порізати крупними кубиками. Цибулину нарізати півкільцями (у нас не було солодкої цибулі, тому ми використали зелену). Якщо взяти болгарський перець жовтого кольору, а оливки чорні - то цей салат буде дуже гарний в кольорі!

Для заправки змішати олію, сіль, перець і бальзамічний оцет до смаку. На мою думку цей салат дуже смачний власне з бальзамічним оцетом, ніякий лимонний сік чи звичайний оцет не можуть так вигідно відтінити смак цих овочів. 

У салатник викласти порізані овочі, сир, оливки, цибулю і залити заправкою. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар