- 2 свіжі огірки
- 1 зубчик часнику
- багато кропу
- оцет, олія, сіль
Порізати огірки, дрібно посікти часник та кріп, все змішати. Посолити, заправити олією та оцтом, дати настоятися. Я використовую кукурудзяну олію з сильним запахом, дуже смачно.
Якщо не любите багато соку в салаті, то можна посолити огірки, почекати, коли вони пустять сік, злити його, а вже потім додати до салату решту інгредієнтів. Для цього салату можна використовувати великі перезрілі огірки.
Чи можна такий салат заготувати на зиму способом консервування? Дякую.
ВідповістиВидалитиНаталю, не знаю, бо не консервувала його.
Видалититак Рецепт 4кг огірків, 15-2 зуб чеснока 1пучок петрушки, 1 ст олії, 1ст уксусу, 0,5 ст.солі,0,5ст. сахару, 1ст.ложка перцю 2 часа стоїть в банки и стерелізувати 20хв
Видалити