- 1 середній кабачок
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 яйце
- 1-2 ст.л. борошна
- сіль, перець
- олія для смаження
Почистити кабачок, видалити все насіння. Натерти кабачок на грубій терці, якщо багато соку, то трохи можна злити. Додати натерту на дрібній терці цибулю, дрібно нарізаний часник, яйце, борошно, сіль, перець. Розмішати до однорідності та смажити у розігрітій олії. Подавати зі сметаною. Смачного!
Кабачкові оладки мають дещо солодкуватий смак, і для того, щоб його зменшити, додають кілька натертих на дрібній терці картоплин, але це вже тоді виходять картопляно-кабачкові оладки. Не можу сказати, що дуже люблю оладки з кабачків, але як тільки з'являються свої кабачки, то завжди готую.
Немає коментарів:
Дописати коментар