Сьогодні готувала ці рогалики, вийшли дуже смачні, тому радо ділюся рецептом і рекомендую їх приготувати. Навіть не рекомендую, а наполягаю :))
Для сирного тіста:- 300 г домашнього сиру
- 150 г масла
- 1 жовток
- 1/2 скл. цукру
- 4 ст.л. сметани
- 2 ч.л. розпушувачу (порошку до печива)
- ванільний цукор
- 2 скл. борошна + ще трохи для присипки
Сир розтираємо з м'яким маслом, додаємо цукор, жовток, сметану та борошно, змішане з розпушувачем, замішуємо тісто. Залишаємо тісто на 30 хв при кімнатній температурі.
Ділимо тісто на 4 частини. Кожну з цих частин розкачуємо у вигляді кола, використовуючи борошно, щоб тісто не прилипало до скалки та робочої поверхні. Для присипки я використала ще 1/3 скл. борошна.
Коло з тіста ділимо на 8 сегментів. Кладемо начинку на широку сторону та формуємо рогалик.
Докладніше можна подивитися тут як ліпити рогалики. Для начинки я використала яблуко та ягоди ожини.
Викладаємо рогалики на пергаментний папір, змащуємо білком та печемо при температурі 180 гр протягом 20-25 хв.
Спечені рогалики посипаємо цукровою пудрою. Смачного!
смакота!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))
ВідповістиВидалитиЦе точно!
Видалити