На 3 літри готової ікри треба взяти:
- 3 кг почищених кабачків (без шкірки та насіння)
- 200 мл томатної пасти
- 200 мл олії
- 100 мл оцту
- 100 г цукру
- 1 ст.л. солі з гіркою
- 1 головка часнику
Розкласти гарячим у стерилізовані банки, закрити металевими кришками. Поставити банки догори дном, вкрити покривалом і залишити до повного охолодження.
Меблі на замовлення: кухні, дитячі, гардеробні, вітальні, спальні.
Я ще додаю 200гр. майонезу
ВідповістиВидалитиа я всім раджу не їсти майонезу. і тим паче не тушити страви з майонезом. він і так не є корисний, а що з ним діється після термічної обробки, важко навіть уявити.
ВідповістиВидалитипідтримую 100%
ВидалитиА якщо домашній, саморобний?
Видалития вважаю що не слід використовувати в домашній консервації майонез і тому подібні продукти які вже мають в своєму складі консерванти
ВідповістиВидалитиДуже хороший рецепт, а майонез його робить іще смачнішим.Так що робіть з майонезом і не бійтесь.
ВідповістиВидалитиМи не боїмося майонезу :) ми його просто не їмо!
ВидалитиКожний відповідає за своє здоровя сам!!!хібащо мацонез домашній.
ВидалитиЗробіть домашній майонез і не забивайте дурницями голову
ВідповістиВидалитиДомашній майонез чи купований - це все "ростидупа". Чи ви не дбаєте за свою фігуру, судини та рівень холестерину ;)
Видалитиа кабачкова ікра добра? Просто я її ніколи не робила.
ВідповістиВидалитиДякую за рецепт !)Хороша ікра і з майонезом і без)
ВідповістиВидалитимайонез це не їжа
ВідповістиВидалити300%
ВидалитиВ наш час навіть воду пити та дихати повітрям шкідливо!
ВідповістиВидалитиікра прекрасна
ВідповістиВидалитиДякую за рецепт! Дуже смачна ікра.
ВідповістиВидалитиНа здоров'я!
ВидалитиТак дуже смачна
ВидалитиНа здоров'я!
Видалити