неділю, січня 4

Готуємося до Святвечора

Різдвяна вечеря


На Святу вечерю готуємо лише пісні страви.

Основна страва різдвяного столу - кутя.  Пшеницю варимо напередодні або з самого ранку в день Вечері.
Ліпимо вареники просто з картоплею або картоплею і грибами чи відвареною квашеною капустою або з відвареною квашеною капустою і гречкою.

Готуємо голубці з картоплею або кукурудзяною крупою. Подаємо з грибною підливою.

Маринуємо оселедець за 2-3 дні до Вечері.

Печемо медівник з ароматного натурального меду, теж напередодні. Можна спробувати спекти дуже смачний маківник.

Ну і звичайно робимо пампухи!!!

Варимо узвар з сушених яблук, груш, слив. Як вистигне, додаємо мед, цукор за смаком та видушуємо сік лимона.


Немає коментарів:

Дописати коментар