четвер, липня 7

Боби з морквою та цибулею


Купила вчора свіжі боби і приготувала з морквою, цибулею та сметаною - смакота ще та! Рекомендую поки сезон!


На дві порції:

  • 1 літр свіжих почищених бобів
  • 1 велика цибулина
  • 1 велика морквина
  • сіль, перець, олія
  • 4 зубчики часнику
  • 4 ст. л. домашньої сметани чи вершків
Боби попередньо відварюємо 10-15 хв до готовності.
Тим часом натираємо почищену моркву на великій тертці, нарізаємо цибулю великими кубиками та підтушковуємо на олії на невеликому вогні. Додаємо відварені боби, сметану, сіль, перець та нарізаний часник, тримаємо на вогні ще 3-5 хв, помішуємо.

Подаємо щедро присипавши нарізаною зеленню петрушки.
Нууууууу дуже смачно!



Немає коментарів:

Дописати коментар