суботу, лютого 27

Сніданок: шпинат і яєшня.


4 яйця + невелика пачка замороженого шпинату і простий смачний сніданок готовий.

  • 400 г замороженого шпинату
  • 4 яйця
  • 3 зубчики часнику
  • олія, сіль, перець
Розігріваємо олію, кладемо нарізаний плястерками часник і, помішуючи, легко обсмажуємо його. Додаємо заморожений шпинат, накриваємо сковорідку кришкою і залишаємо на середньому вогні, солимо і час від часу помішуємо. Деколи я додаю до шпинату вершки чи сметану.

Коли шпинат вже готовий, роблю 4 заглиблення і вбиваю у них яйця, солю їх, перчу і накриваю кришкою. Тримаю сковорідку на невеликому вогні до тих пір, поки білок яйця не загусне, а жовток ще залишається рідким.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар