Останнім часом готую на сніданок вівсянку з грибами. І смачно, і енергії вистачає до обіду :)
Варю вівсяну кашу на воді з додаванням солі.
Шампіньйони обсмажую на олії до золотистого кольору. Викладаю обсмажені гриби на кашу і натираю зверху пармезан.
Повинно бути дуже смачно .Обов'язково приготую. Мої домашні їдять вівсянку із задоволенням. Я готую кашу з кропом. Варю вівсяну кашу на підсоленій воді. Добавляю чуть-чуть цукру. Вариться 4-5хв. В кінці добавляю соняшникову олію і зелений кріп. Залишаю під кришкою ще на 5-7хв. На тарілці зверху натираю сир. До каші готую салат зі свіжих овочів. Смачного!
ВідповістиВидалити