понеділок, серпня 3

Кабачки по провансальськи




Кабачки по провансальськи за рецептом Гордона Рамзі.

  • 3 невеликих кабачки цукіні
  • оливкова олія
  • 1-2 ст. л. бальзамічного оцту
  • сіль, свіжомелений перець
  • 1 великий помідор або 150 г помідорів чері
  • свіжий базилік
Нарізати навскіс кабачки товщиною 5-7 мм. У великій сковорідці розігріти оливкову олію, викласти кабачки, посолити, поперчити, додати бальзамічний оцет і готувати на великому вогні помішуючи 3-4 хв.
Помідори нарізати скибочками (якщо використовуєте помідори чері, то навпіл), викласти до кабачків, додати нарізаний базилік, знову посолити і готувати помішуючи ще 3-4 хв до готовності кабачків. Не перетримати, кабачки повинні тримати форму.  
Кабачки по провансальськи смакують теплими і холодними.




Немає коментарів:

Дописати коментар