Кабачки по провансальськи за рецептом Гордона Рамзі.
- 3 невеликих кабачки цукіні
- оливкова олія
- 1-2 ст. л. бальзамічного оцту
- сіль, свіжомелений перець
- 1 великий помідор або 150 г помідорів чері
- свіжий базилік
Нарізати навскіс кабачки товщиною 5-7 мм. У великій сковорідці розігріти оливкову олію, викласти кабачки, посолити, поперчити, додати бальзамічний оцет і готувати на великому вогні помішуючи 3-4 хв.
Помідори нарізати скибочками (якщо використовуєте помідори чері, то навпіл), викласти до кабачків, додати нарізаний базилік, знову посолити і готувати помішуючи ще 3-4 хв до готовності кабачків. Не перетримати, кабачки повинні тримати форму.
Кабачки по провансальськи смакують теплими і холодними.
Немає коментарів:
Дописати коментар