четвер, липня 23

Овочевий салат з бринзою чи фетою


Одразу напишу, що цей овочевий салат набагато смачніший з овечою бринзою, ніж з фетою. Але сьогодні я на жаль не мала бринзи, тому використала сир фета.

1 великий болгарський перець нарізати поздовж смужками та обсмажити їх на сковорідці-гриль або просто на сковорідці на 1 ст. л. олії.

Половинку цибулини нарізати дрібними кубиками, 3 огірки та 2 помідори нарізати шматочками, поперчити, посолити зовсім трохи, бо бринза достатньо солена, додати 1 ст. л. олії та пів чайної ложки оцту, додати нарізану зелень базиліку або петрушки, легко вимішати. Якщо любите, то можна додати кілька чорних оливок.

Викласти салат на таріль, зверху розкласти смужки обсмаженого перцю і засипати усе овечою бринзою.

Немає коментарів:

Дописати коментар