неділю, червня 14

Смажені кабачки з сиром



Дуже смачна перекуска з смажених кабачків, добре смакує як теплою так і холодною. Приготуйте обов'язково. Обіцяю, вам сподобається, і ви на деякий час забудете про кабачки смажені в яйці з майонезом і помідором.
Для цієї страви треба взяти молоді кабачки, добру оливкову олію та сир пармезан або грана падано (можна замінити сиром Сулугуні українського виробництва).
Нарізуємо молоді тонкі кабачки кружальцями, легко солимо і відставляємо, щоб вони пустили сік. Обсушуємо кабачки серветкою чи рушником та легко обсмажуємо на сковорідці на добрій оливковій олії з обидвох сторін. Тим часом натираємо сир грана падано чи пармезан (або сир Сулугуні). Викладаємо обсмажені кабачки на тарілку та посипаємо натертим сиром. Їмо теплими чи холодними.
Також можна обсмажені кабачки викласти в форму для запікання, покласти збоку помідори чері або нарізані більші помідори, це все посипати сиром та запекти в духовці при 200 гр до зарум'янення сиру. 


Немає коментарів:

Дописати коментар