субота, червня 15

М'ясо з грибами


Це такий швидкий варіант обіду чи вечері. Особливо сподобається чоловікам.
Попередньо готуєте салат, нарізуєте хліб і тоді починаєте смажити м'ясо.


Чистимо печериці, нарізуємо їх. 

Розігріваємо сковорідку (2ст.л.олії+2ст.л.масла вершкового), м'ясні стейки обсушуємо серветкою, солимо, перчимо і кладемо на сковорідку. В залежності від якості м'яса, його товщини та бажаної просмажки тримаємо по 2-4 хв з кожної сторони.

Обсмажене м'ясо перекладаємо на тарілку, в цю ж сковорідку кладемо нарізані печериці, швидко обсмажуємо на великому вогні, вливаємо 2 ст.л.вершків, солимо, перчимо, добре перемішуємо, даємо вершкам трохи википіти і викладаємо гриби до м'яса на тарілку.

Дуже швидко і дуже смачно.



Немає коментарів:

Дописати коментар