пʼятницю, травня 24

М'ясо запечене з морквою




Дуже простий рецепт приготування телятини чи яловичини. Спробуйте, і я впевнена, що вам сподобається результат.

  • 1-1,5 кг телятини чи яловичини
  • 0,5 кг моркви
  • 2 великі цибулини
  • орегано сухе (можна не додавати)
М'ясо ріжемо крупними шматками (як на фото), моркву натираємо на терці, цибулю нарізуємо півкільцями.
М'ясо обсмажуємо на олії зі всіх сторін до легкого зарум'янення. Викладаємо обсмажені шматки у форму для запікання, солимо, перчимо. У тій самій сковорідці обсмажуємо моркву з цибулею, теж недовго, викладаємо зверху на м'ясо, посипаємо сухим орегано і заливаємо кип'ятком не до самого верху, а так, щоб вода тільки на 2/3 покривала м'ясо з морквою. Накриваємо кришкою або фольгою.
Ставимо форму у попередньо розігріту до 200гр духовку на 1,5год.

Немає коментарів:

Дописати коментар