Беремо салатницю, готуємо в ній заправку, а потім додаємо салатні листки та овочі, перемішуємо і насолоджуємося.
Для заправки:
- 4-5 ст.л. оливкової олії
- 1,5 ст.л. бальзамічного оцту
- сіль, свіжомелений перець
Заправку добре перемішуємо, щоб розчинилася сіль. Додаємо дрібно нарізану зелену цибулю, порізані плястерками печериці, перемішуємо з заправкою. Якщо маєте час і бажання, то можна дати цій суміші 5 хв постояти, таким чином замаринована цибуля виступить в салаті цікавим акцентом.
Потім додаємо порізану кружальцями редиску та огірок, листя салату, перемішуємо все.
А якщо додати ще два варених яйця, то одержите легкий обід :)
Немає коментарів:
Дописати коментар