четвер, травня 23

Літній салат. Просто та дієтично.


Беремо салатницю, готуємо в ній заправку, а потім додаємо салатні листки та овочі, перемішуємо і насолоджуємося.

Для заправки:
  • 4-5 ст.л. оливкової олії
  • 1,5 ст.л. бальзамічного оцту
  • сіль, свіжомелений перець
Заправку добре перемішуємо, щоб розчинилася сіль. Додаємо дрібно нарізану зелену цибулю, порізані плястерками печериці, перемішуємо з заправкою. Якщо маєте час і бажання, то можна дати цій суміші 5 хв постояти, таким чином замаринована цибуля виступить в салаті цікавим акцентом. 
Потім додаємо порізану кружальцями редиску та огірок, листя салату, перемішуємо все.

А якщо додати ще два варених яйця, то одержите легкий обід :)


Немає коментарів:

Дописати коментар