понеділок, вересня 17

Яблучний крамбл


Пекла на днях яблучний крамбл за цим рецептом. Яблука брала антонівку, вона швидко спікається, солодка і трошки кислувата одночасно. Ну і тісто просто неперевершене: крихке, мигдалеве. Крамбл з яблук вийшов смачний, крім того готувати його дуже швидко і просто. 

Єдине зауваження - коли печете яблучний крамбл, крохмаль у начинку все таки не варто давати, тільки цукор. Вже після того, як я скуштувала, то зрозуміла, що крохмаль зайвий, бо яблука не мають так багато соку, як ягоди. 






2 коментарі:

  1. Скільки сюди йде яблук і цукру?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В тексті я дала посилання на основний рецепт крамбла.

      Начинка цього яблучного: 700г яблук + 5ст.л.цукру +1 ст.л. крохмалю

      Видалити