пʼятниця, лютого 17
Піца з картоплею та шпондером
Піца з картоплею та шпондером, зверху викладена бринза. Я пекла цю піцу ще з горгонзолою, теж вийшло дуже смачно. Рекомендую спробувати.
Рецепт тіста на піцу тут:
Вистояне тісто розтягнути руками та викласти на змащену олією бритванку, залишити на 15 хв.
Змастити тісто помідоровим соусом, викласти порізану картоплю (картоплю зварити у мундирах, охолодити та почистити), посипати сухим орегано. Пекти у попередньо розігрітій до 230 гр духовці 15 хв, потім викласти на піцу порізаний кубиками шпондер та пекти ще 10 хв.
Всі духовки різні, треба дивитися, щоб тісто добре пропеклося.
Порізати бринзу кубиками та викласти зверху на спечену піцу. Замість бринзи можна викласти горгонзолу. В духовку вже не ставити.
Смачного!
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар