пʼятниця, лютого 17

Піца з шинкою і моцареллою


Нижче знайдете простий рецепт тіста на піцу :) 
Начинки можна змінювати в залежності від ваших вподобань, настрою та продуктів в холодильнику.



Тісто на піцу:

  • 330 мл води
  • 20 г олії
  • 10 г цукру
  • 10 г солі
  • 30 г свіжих дріжджів
  • 550-600 г борошна
Просіяти борошно з сіллю, у теплій воді розчинити дріжджі та цукор та замісити цим розчином тісто, додати олію в процесі замісу. Тісто має вийти м'яке, не туге. Перекласти тісто у суху миску та поставити в тепле місце підходити на 2 години.

Тісто розтягнути руками, не розкачувати. Змастити бритванку олією і викласти тісто, залишити на 15 хв. Тим часом розігріти духовку 230 гр.

Тісто змастити оливковою олією, помідоровим соусом, посипати сухим орегано, викласти шинку, оливки і пекти 15-20 хв., в залежності від товщини тіста. Слідкувати за тим, як воно пропеклося. Потім викласти порізану моцареллу і поставити в духовку ще на 5 хв, щоб вона розплавилася.

Смачного! 

Немає коментарів:

Дописати коментар