четвер, липня 24

Бісквіт з малиною та сметанковим кремом



Бісквітний торт з легким сметанковим кремом та малиною. Дуже смачний та простий у виконанні.
Для бісквітного коржа я взяла:
  • 6 яєць
  • 6 ст.л. цукру
  • 6 ст.л. борошна
  • 3 каплі ванільної есенції
Треба відділити білки від жовтків. Білки збити з 3 ст.л. цукру, жовтки теж з 3 ст.л. цукру. У збиті жовтки додати ванільну есенцію, просіяне борошно і 1/3 збитих білків, змішати все міксером. Потім додати решта збитих білків і перемішати акуратними рухами зверху вниз. 
Вилити тісто в круглу форму (в мене була форма діаметром 20см) і пекти 20 хвилин при температурі 200гр.

Спечений корж вистудити, розрізати навпіл по горизонталі.

Для крему я взяла сметану 21% 400г, збила міксером з 3 ст.л. цукрової пудри і 1 пачечкою згущувачу смета. Цією кількості крему цілком вистачило для 2 шарів бісквіту. В крем додала малину. 


1 коментар:

  1. Справжній літній десерт - багато ягід, легкий крем і простий рецепт. Виглядає апетитно:)

    ВідповістиВидалити