Бісквітний торт з легким сметанковим кремом та малиною. Дуже смачний та простий у виконанні.
Для бісквітного коржа я взяла:
- 6 яєць
- 6 ст.л. цукру
- 6 ст.л. борошна
- 3 каплі ванільної есенції
Треба відділити білки від жовтків. Білки збити з 3 ст.л. цукру, жовтки теж з 3 ст.л. цукру. У збиті жовтки додати ванільну есенцію, просіяне борошно і 1/3 збитих білків, змішати все міксером. Потім додати решта збитих білків і перемішати акуратними рухами зверху вниз.
Вилити тісто в круглу форму (в мене була форма діаметром 20см) і пекти 20 хвилин при температурі 200гр.
Спечений корж вистудити, розрізати навпіл по горизонталі.
Для крему я взяла сметану 21% 400г, збила міксером з 3 ст.л. цукрової пудри і 1 пачечкою згущувачу смета. Цією кількості крему цілком вистачило для 2 шарів бісквіту. В крем додала малину.
Справжній літній десерт - багато ягід, легкий крем і простий рецепт. Виглядає апетитно:)
ВідповістиВидалити