субота, серпня 6

Фаршировані баклажани





На 2 порції:
  • 2 баклажани
  • 150 г м'ясного фаршу (я брала мелене куряче філе)
  • 1 невелика цибулина
  • 150 г твердого сиру
  • 2 ст.л.майонезу
Розрізати баклажани поздовж та вибрати м'якоть, не пошкоджуючи шкірку (я вибирала чайною ложечкою). Посолити та залишити їх, щоб зм'якли та виділили сік. Потім обсушити.


М'якоть баклажанів порізати кубиками та обсмажити разом з порізаною цибулею на олії на середньому вогні до готовності, охолодити. З'єднати разом з сирим фаршем, натертим сиром та майонезом, посолити і поперчити.

Нафарширувати цією сумішшю половинки баклажанів та запікати при температурі 180 гр приблизно 1 год. Посипати зеленню та одразу подавати. Смачного!


1 коментар:

  1. І що то залишиться з итх баклажанів за годину при 180 градусах? Та за такий час цільний кусень кілограмовий свинини спечеться...Баклажанам і пів години задосить.

    ВідповістиВидалити