Дуже люблю аджику за цим рецептом, вона виходить в міру гостра та солодка.
Щоб приготувати 5 літрів аджики треба взяти:
- 5 кг помідорів
- 1 кг червоного солодкого перцю
- 1 кг яблук
Все змолоти та варити помішуючи на маленькому вогні 2 години.
Потім додати:
- 300 мл оцту
- 500 г цукру
- 500 мл олії
Варити помішуючи ще 1 годину.
Після цього додати:
- 300 г подрібненого часнику
- 4 шт. гострого перцю чілі
- 2,5 ст.л. солі
Варити помішуючи ще 40 хвилин.
Часник і чілі дрібнити так, як на фото? І чим краще змолоти інгридієнти комбайном чи мясорубкою?
ВідповістиВидалитиКраще змолоти інгредієнти м'ясорубкою.
Видалити