пʼятниця, серпня 5

Лечо з солодкого болгарського перцю


Смачна солодка томатна закуска. Готується легко і просто.


  • 6 кг почищеного червоного солодкого перцю
  • 500 мл томатної пасти
  • 2 скл. олії
  • 2 скл. цукру
  • 1 скл. води
  • 100 мл. оцту

Перець порізати соломкою, змішати з рештою інгредієнтів та варити на маленькому вогні 40 хв. з моменту закипання.

Гаряче лечо розкласти у банки та стерилізувати ще 15 хв, закрити металевими кришками. Банки перевернути догори дном, вкрити покривалом та залишити до повного охолодження.

1 коментар:

  1. Цього року я лечо довше варила, десь 1 год., потім розклала у стерилізовані банки і одразу закрутила (тобто вже не стерилізувала 15хв).

    ВідповістиВидалити