- 1 невелика капустина
- 1 цибулина
- 300 г відварених лісових грибів
- 3 ст.л. домашньої сметани
- сіль, перець, зелень
Капусту порізати як на тушкування, скласти в баняк, залити окропом і залишити на 2-3 хв, щоб зм'якла. Тим часом, у великій сковорідці обсмажити на вершковому маслі чи олії порізану цибулину до золотистого кольору, додати відварені гриби і помішуючи продовжувати обсмажувати.
Капусту відцідити, викласти у сковорідку з грибами, дати домашню сметану, посолити і тушкувати допоки не википить вся рідина. За кілька хвилин до готовності можна додати порізану зелень кропу і поперчити.
Дуже смакує в гарячому вигляді з чорним хлібом.
Немає коментарів:
Дописати коментар