понеділок, липня 18

Капуста тушкована з грибами



  • 1 невелика капустина
  • 1 цибулина
  • 300 г відварених лісових грибів
  • 3 ст.л. домашньої сметани
  • сіль, перець, зелень
Капусту порізати як на тушкування, скласти в баняк, залити окропом і залишити на 2-3 хв, щоб зм'якла. Тим часом, у великій сковорідці обсмажити на вершковому маслі чи олії порізану цибулину до золотистого кольору, додати відварені гриби і помішуючи продовжувати обсмажувати. 
Капусту відцідити, викласти у сковорідку з грибами, дати домашню сметану, посолити і тушкувати допоки не википить вся рідина. За кілька хвилин до готовності можна додати порізану зелень кропу і поперчити. 

Дуже смакує в гарячому вигляді з чорним хлібом. 

Немає коментарів:

Дописати коментар