вівторок, квітня 11

Паска і ковбаска




Цього року печу паску за перевіреним рецептом, який можна знайти за цим посиланням. Дуже смачна паска виходить, тісто легко міситься, в розрізі гарна, не кришиться при розрізанні. Рецепт розрахований на 3 невеликі паски, тому коригуйте пропорції.

Завтра будемо робити і вудити ковбасу. Завжди робимо за цим рецептом, а завтра хочемо поекспериментувати і зробити чисту яловичу ковбасу з шматочками сала і цілими зернами гірчиці, без додавання свинини. Вудити будемо на суміші щепи букової і яблуневої, люблю колір і аромат, який вона дає.

2 коментарі:

  1. Доброго дня! Вже другий рік печу паску саме за цим рецептом і не можу нею натішитись! Ну дуууже смачна! ))) Щиро вдячна Вам за чудовий рецепт!

    ВідповістиВидалити