Дуже простий рецепт мигдалевого торта. Швидко готується і так само швидко з'їдається. Добре смакує з кулькою морозива чи збитими вершками.
Отже нам потрібно:
- 150 г мигдалю
- 150 г цукру
- 3 великих яйця
- цедра половинки лимона
- пів чайної ложечки меленої кориці
- цукрова пудра для посипання зверху
Духовку нагріти до 160 гр. Форму змастити маслом та посипати борошном.
Мигдаль подрібнити блендером до фракції грубого піску.
Яйця збити з цукром (не відділяти білки від жовтків, збивати разом і не дуже довго). Додати цедру половинки лимона, корицю та змелений мигдаль.
Вилити тісто у форму та пекти при 160гр приблизно 30 хв, перевіряти готовність паличкою, вона повинна виходити суха з середини торта.
Спечений торт присипати цукровою пудрою і подавати. Я його більше люблю теплим, ніж холодним.
Немає коментарів:
Дописати коментар