неділю, травня 24

Мигдалевий торт. Простий і швидкий рецепт мигдалевого торта.


Дуже простий рецепт мигдалевого торта. Швидко готується і так само швидко з'їдається. Добре смакує з кулькою морозива чи збитими вершками.
Я пекла у формі діаметром 20 см. Якщо у вас форма 24 см і більше, то пропорційно збільшіть кількість інгредієнтів.

Отже нам потрібно:
  • 150 г мигдалю
  • 150 г цукру
  • 3 великих яйця
  • цедра половинки лимона
  • пів чайної ложечки меленої кориці
  • цукрова пудра для посипання зверху
Духовку нагріти до 160 гр. Форму змастити маслом та посипати борошном.

Мигдаль подрібнити блендером до фракції грубого піску.

Яйця збити з цукром (не відділяти білки від жовтків, збивати разом і не дуже довго). Додати цедру половинки лимона, корицю та змелений мигдаль.

Вилити тісто у форму та пекти при 160гр приблизно 30 хв, перевіряти готовність паличкою, вона повинна виходити суха з середини торта.

Спечений торт присипати цукровою пудрою і подавати. Я його більше люблю теплим, ніж холодним.
 






Немає коментарів:

Дописати коментар