пʼятницю, лютого 7

Печений гарбуз з сиром фета


У мене з осені зберігся великий гарбуз і от прийшов час його приготувати. 
В даному випадку дуже вдалим виявилося поєднання запеченого гарбуза з сиром фета.
Час приготування 10хв+30хв на запікання.
Якщо у вас є гарбуз і фета, обов'язково приготуйте цю страву.


Попередньо розігріваємо духовку до 200гр.
Гарбуз миємо, нарізуємо великими шматками разом з шкіркою. 
Готуємо таку поливку: 4 зубчики часнику дрібно нарізуємо, додаємо сіль, чорний мелений перець, розтираємо цю суміш, потім додаємо 4-5 ст.л.олії. Шматки гарбуза викладаємо на фольгу, поливаємо їх зверху цією поливкою і зверху теж накриваємо фольгою. 
Запікаємо 30хв.

При подачі зверху кладемо шматочки сиру фета.

Додатково можна приготувати такий легкий соус: оливкова олія, сік лимона і соєвий соус змішати в рівних пропорціях.



Немає коментарів:

Дописати коментар