пʼятницю, грудня 13

Закуска з цибулі в бальзамічному оцті


Закуска з цибулі в бальзамічному оцті добре підходить до м'ясних та печінкових паштетів, запеченого м'яса та різних сирів.



Необхідні продукти:
  • синя цибуля
  • сіль, перець
  • сухий тим'ян (чабрець)
  • бальзамічний оцет, олія
Цибулю почистити, помити, розрізати на 4 частини і викласти у форму для запікання. Посолити, поперчити, додати сухий тим'ян (продається у відділі зі спеціями), скропити бальзамічним оцтом та оливковою олією.
Пекти при 190гр приблизно 30-35хв. 
Коли я бачу, що цибуля згори вже готова, то витягую форму і акуратно перевертаю цибулю на другий бік, тоді вона рівномірно пропікається і просочується оцтом та олією.





Немає коментарів:

Дописати коментар