Моє натхнення останніх днів це помідорова зупа-пюре, яку готує Софі Даль.
Дуже простий рецепт: овочі нарізати, спекти і зблендати. Все, більше нічого не треба робити. Досконалий смак і неперевершений запах гарантовано!
Спробуйте приготувати поки триває сезон смачних помідорів, я думаю, вам сподобається:
Оригінальний рецепт ви можете побачити на відео, яке я розмістила нижче:
Я готувала помідорову зупу-пюре так: На 4 порції:
- 2 кг помідорів
- 2 червоних цибулини
- 1 велика головка часнику
- 1 ст.л. цукру
- оливкова олія
- сіль, свіжомелений перець
- чабрець або тим'ян
Помідори розрізати навпіл, цибулю на 4 частини, часник почистити. Всі овочі викласти у форму для запікання, додати цукор, сіль, поперчити, полити оливковою олією, викласти чабрець і поставити у розігріту до 190гр духовку на 50 хв.
цікаво, а її просто як зупу не добре їсти, з грінками скажімо?
ВідповістиВидалитичи це більше як соус, а не зупа?
Видалитивона дуже добре смакує просто як зупа-пюре. але не з грінками! найкраща вона з моцарелою - шматочки моцарели викласти на дно тарілки і залити цією зупою, дуже смачно виходить.
Видалити