Фаршировані та запечені печериці дуже смачна страва (закуска?). А як вони пахнуть, коли печуться і коли вже стоять на столі... Словами то не передати, треба самому приготувати. Доречі, рецепт простий і швидкий. Найкраще підходять вже перезрілі великі печериці.
Готуємо фарш:
- обсмажені гриби з цибулею
- курячий фарш (я давала сирий курячий фарш з грудки, а якщо ви боїтеся, що не пропечеться, то можете обсмажити його з грибами і цибулею)
- плавлений сирок
- 1 яйце або 2 ложки майонезу, щоб фарш купи тримався
- сіль, перець, зелень
Фаршируємо печериці та запікаємо у духовці при 200гр протягом 35-40хв.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар