четвер, травня 24

Фаршировані запечені печериці


Фаршировані та запечені печериці дуже смачна страва (закуска?). А як вони пахнуть, коли печуться і коли вже стоять на столі... Словами то не передати, треба самому приготувати. Доречі, рецепт простий і швидкий. Найкраще підходять вже перезрілі великі печериці.
Чистимо печериці. Шапочки викладаємо окремо у форму для запікання. Ніжки разом з цибулею обсмажуємо на олії до золотистого кольору, охолоджуємо.



Готуємо фарш:

  • обсмажені гриби з цибулею 
  • курячий фарш (я давала сирий курячий фарш з грудки, а якщо ви боїтеся, що не пропечеться, то можете обсмажити його з грибами і цибулею)
  • плавлений сирок
  • 1 яйце або 2 ложки майонезу, щоб фарш купи тримався
  • сіль, перець, зелень


Фаршируємо печериці та запікаємо у духовці при 200гр протягом 35-40хв.
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар