Приблизно щомісяця я готую олів'є. Здавалося би нічого особливого, одні й ті ж інгредієнти, рецепт, відомий нам з дитинства, але у кожного цей салат смакує по своєму.
Щодо мене, то я даю стільки майонезу, щоб салат лише "схопився", а ще деколи для пікантності додаю дрібно-дрібно порізану цибулю.
Одного разу на якомусь святі у коліжанки я пробувала олів'є зі свіжими огірками. Незабутній досвід, я вам скажу... :))
А ви любите олів'є? Чи любити олів'є то моветон?
Фото під катом:
Рекомендую зробити салат з куркою чи м`ясом, замість ковбаси. Для цього варю куряче м`ясо з цибульою. Набагато смачніше.
ВідповістиВидалитиДякую за пораду. Наступного разу спробую з курячим м'ясом.
ВідповістиВидалитиПопробуйте замість ковбаси копчену рибку додати. Теж смачно:-)
ВідповістиВидалитиТреба спробувати. Буде оригінально :)
ВідповістиВидалитиМи з чоловіком були в Іспанії і замовили салат "ен салада руса" наш олівє але з тунцем і без квашених огірків.готувала дома моїм сподобався
ВідповістиВидалитиА тунець консервований? Треба спробувати приготувати.
Видалити