Дуже смачне печиво до кави чи чаю. Смак тонкий і вишуканий, цікаве поєднання анісу і апельсина.
Рецепт взяла тут, там ж і майстер-клас по випіканню цього печива.
Нижче опишу як я його пекла:
- 200 г масла
- 200 г цукру
- 90 г меду
- 9 г насіння анісу
- щіпка солі
Змішати вищевказані інгредієнти у каструлі, поставити на вогонь і, помішуючи розчинити цукор.
350 г мигдалю збити блендером до стану дрібних крихт, половину висипати у каструлю, а решту розтерти блендером до стану мигдального борошна і відправити туди ж у каструлю. Має вийти ось така суміш:
Повернути на вогонь і довести до кипіння весь час помішуючи, щоб не пригоріло (аромати фантастично-апетитні, раджу втриматися і не з'їсти всю суміш :).
Змішати 165 г пересіяного борошна з 45 г апельсинової цедри, ввести у суміш, коли та закипить, і добре вимішати.
Викладати тісто ложкою на пергаментний папір. Я пекла 10 хв при 180 гр.
Немає коментарів:
Дописати коментар